Login
  • Username:

    Password:
  • Remember my login on this computer
  • Register
Categories
  • 1 (57)
Users online
  • Users: 1 Guest
  • Most Users Ever Online Is On September 30, 2016 @ 7:49 pm

HP Envy 13 Laptop Accu online Koop

February 19th, 2017

De Nexoc G734IV is een krachtige 17,3-inch gaming notebook die soepel alle huidige games op de mat Full HD-scherm loopt. Gebruikers die genieten van het upgraden kan extra hardware te installeren op de computer.
De Nexoc G734IV is het identiek ontworpen opvolger van de G734III , die we al hebben beoordeeld. Het enige verschil tussen de twee modellen is te vinden op de binnenkant: de G734IV heeft een Kaby Lake processor aan boord; het G734III heeft een Skylake CPU. Onze beoordeling blijkt dat de vraag of de nieuwe processor heeft geen voordelen. Rivalen van de notebook zijn apparaten zoals de MSI GT72VR 7RE , de HP Omen 17 , de Gigabyte P57X v6 , en de Acer Predator 17 .

Omdat de G734IV en de G734III identiek zijn in de bouw, zullen we niet in detail treden over de zaak, havens, input devices, en de luidsprekers. Overeenkomstige informatie is te vinden in de Nexoc G734III beoordeling .
De G734IV heeft een heldere, contrastrijke IPS-scherm met stabiele kijkhoeken en een native resolutie van 1920×1080 pixels. Het is hetzelfde paneel dat in het wordt gebouwd Nexoc G734III . Toch is de gemeten waarden zijn enigszins verschillend, maar dit is normaal, aangezien twee structureel identiek panelen niet overeenkomen 100%.
Met de G734IV, Nexoc levert een 17,3-inch gaming notebook die is gebaseerd op de P670HS-G barebone gemaakt door de vennootschap Clevo. Het apparaat kan individueel geconfigureerd worden op de website van Nexoc’s. Onze review unit kan worden gehouden voor ongeveer 2.400 euro (~ $ 2547). Er zijn ook vooraf geconfigureerde versies beschikbaar in de Nexoc winkel; de op dit moment meest betaalbare model sport een prijs van rond de 1600 euro (~ $ 1698). Accu HP Folio 13 .
Hoewel Intel’s Core i7-6700HQ (Skylake) processor wordt gebruikt in de Nexoc G734III , wordt de G734IV aangedreven door zijn opvolger: de Core i7-7700HQ (Kaby Lake). Het is een quad-core processor die werkt op een basis frequentie van 2,8 GHz. De kloksnelheid kan worden verhoogd tot 3,4 GHz (vier kernen), 3,6 GHz (twee kernen) of 3,8 GHz (één ader) met Turbo, waardoor het bereiken van 200 tot 300 MHz hogere kloksnelheden dan zijn voorganger, die enigszins betere resultaten leidt in onze CPU test. Er zijn nauwelijks architectonische verschillen tussen Skylake en Kaby Lake. De CPU Turbo is maxed out, zodat de CPU handvatten single-threaded applicaties op 3,4-3,8 GHz en multithreaded toepassingen op 3,4 GHz.
Een krachtige processor en een bliksemsnelle NVMe SSD voorzien van een systeem dat zeer snel werkt. Onze subjectieve indruk wordt bevestigd door de zeer goede resultaten in de PCMark benchmarks. Hoewel de Nexoc G734IV vooral een gaming notebook, kan ook worden gebruikt in andere toepassingsgebieden, zoals fotobewerking en videobewerking. De algehele prestaties kan niet worden verhoogd, als Nexoc alles al heeft uitgeput.
Een razendsnelle Samsung PCIe / NVMe SSD fungeert als het systeem rijden. Het is een M.2 model (2280) met een totale capaciteit van 512 GB. De SSD’s overdrachtssnelheden zijn uitstekend. De G734IV heeft een tweede M.2 slot ook. Wilt u beiden te bezetten, moet je SATA SSD’s, die vervolgens kunnen vormen een RAID-0 of RAID-1 array. De binnenkant van de notebook biedt bovendien ruimte voor twee 2,5-inch harde schijven. Een daarvan is reeds aan boord; het heeft een capaciteit van 2 TB en werkt op 5400 RPM.
Wat de GPU betreft, is de G734IV en de G734III zijn identiek ingericht: Beide computers worden geleverd met Nvidia’s GeForce GTX 1070 grafische kern. De GPU ondersteunt DirectX 12 en bereikt snelheden tot 1886 MHz. Echter kan deze waarde slechts gedurende een korte tijd. Bij onze tests, de gemiddelde snelheid van de GPU rond 1700 MHz. De kern wordt ondersteund door 8192 MB GDDR5-geheugen. De resultaten van de 3DMark benchmarks zijn op een normaal niveau voor deze grafische kern. Accu COMPAQ 610 .

In het controlecentrum van de Nexoc notebook, kunt u kiezen tussen twee modi: “MSHybrid” en “Afzonderlijk”. De eerste betekent dat de ingebouwde schakelbare grafische kaart (Optimus) geactiveerd. De tweede optie activeert G-Sync. Vervolgens alleen de dedicated grafische core actief is. We voerden alle tests met Optimus.
Alle titels in onze database kunnen worden afgespeeld op het Nexoc G734IV, zelfs in Full HD-resolutie en met een hoge maximale kwaliteit instellingen. De rekenkracht van de ingebouwde hardware is ook meer dan voldoende voor 4K-resolutie, maar je zou hebben om een ​​geschikte monitor aan te sluiten voor.
De automatische ventilator wordt geactiveerd tijdens onze test. Nexoc moet passen, als een van de drie fans is altijd actief in idle-modus, wat resulteert in een permanente lawaai. Zo nu en dan, het koelsysteem onnodig werkt op volle kracht. Als u minder lawaai wilt, moet je jezelf zorgen voor het: De ventilator controle kan worden gemanipuleerd in het controlecentrum van het notebook. Echter, de laptop is altijd duidelijk hoorbaar onder belasting. Tijdens onze stress test, meten we een geluidsniveau van 56 dB; in een alledaagse gaming situatie, is het geluidsniveau tussen de 46 en 50 dB.
De G734IV eindigt onze stress test (Prime95 en FurMark run voor minstens een uur) hangt af van de vraag of het draait op batterijen of aangesloten. In het laatste geval, de processor werkt op 2,8 GHz, zo nu en dan wordt vertraagd tot 700 MHz. De GPU kloksnelheid ligt rond de 1400 MHz. In de batterij, de CPU werkt voornamelijk op 1,7 GHz, terwijl de grafische kern schommelt tussen de 600 en 1443 MHz. De notebook is niet opwarmen significant tijdens de test; één meetpunt bereikt een aanzienlijk verhoogde temperatuur. De warmteontwikkeling is niet zo extreem in dag-tot-dag te gebruiken, omdat onze stresstest is een extreme scenario dat niet voorkomt in het dagelijks gebruik. Accu HP Envy 13 .
We meten een maximaal stroomverbruik van 22 watt in idle-modus. De G734IV is dus iets bescheidener dan zijn Skylake voorganger . De resultaten zijn verschillend onder belasting: het benodigde vermogen van de Nexoc laptop omhoog naar 224 watt tijdens onze stress test, langzaam indrukken van de 230-watt voeding tot het uiterste. het verbruik van de notebook varieert tussen de 74 en 92 watt (gemiddelde: 86 watt) tijdens het gamen.
In onze realistische WLAN test, waar we simuleren de werklast van het laden van webpagina’s met een script, het profiel “Balanced” actief is, de energiebesparende functies worden uitgeschakeld, en de helderheid van het scherm wordt verlaagd tot ongeveer 150 cd / m², de Nexoc G734IV bereikt een batterijduur van 3:25 uur (voorganger: 02:57 h). De notebook eindigt onze video test na 03:15 uur (voorganger: 03:28 h). Hier laten we de korte film Big Buck Bunny (H.264-codec, 1920×1080 pixels) draaien in een lus. De draadloze modules en de energiebesparende functies uitgeschakeld en de helderheid is ingesteld op ongeveer 150 cd / m. In termen van runtime, de G734IV en G734III zijn in strakke competitie: Elke behaalt betere resultaten dan de andere in twee gevallen. Beide computers hebben dezelfde 60 Wh batterij.
De Nexoc G734IV kan vooral worden gestoken in de categorie “model-update”. De nieuwe Kaby Lake quad-core processor heeft slechts een geringe prestatie voordeel ten opzichte van zijn voorganger Skylake. Net zoals de G734III , kan de G734IV ook draaien alle huidige games vloeiend in Full HD-resolutie met een hoge maximale kwaliteit instellingen. Het activeren van Nvidia’s G-Sync-technologie zorgt voor vloeiende beelden op de 60 Hz display. De matte IPS Full HD-scherm lekkernijen met een hoge mate van helderheid, hoog contrast en stabiele kijkhoeken.

Met de G734IV, Nexoc levert een afgeronde gaming notebook voor gamers die graag hun laptop te upgraden.warmteontwikkeling De notebook is binnen de normale grenzen voor een gaming laptop. Nexoc moeten verbeteren van de automatische ventilatorregeling in idle-modus: De ventilator is altijd op en soms onnodig versnelt, wat vervelend na een tijdje wordt. Gelukkig kunnen gebruikers dit zelf op te lossen. Accu COMPAQ 615.

Een snelle NVMe SSD staat garant voor een zeer snelle systeem. De benodigde opslagruimte wordt geleverd door een eveneens aanwezige 2,5-inch harde schijf die een totaal van 2 TB aan opslagruimte biedt. Een tweede 2,5-inch harde schijf kan worden geïnstalleerd als dit niet genoeg is. Om de aandrijving te schakelen, zou de onderbehuizing van de notebook te worden verwijderd.

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Asus X75V Laptop Accu

February 15th, 2017

Acer 14-inch laptop wil met zijn geruisloze systeem en de zeer lange levensduur van de batterij. Dit is te danken aan de combinatie van een Braswell processor en batterij met hoge capaciteit. Tegen een prijs van 400 Euro, het apparaat is ook betaalbaar.
De Swift 1 is het instapmodel in Acer’s Swift-opstelling. Core i en Core m processors zijn hier afwezig. Acer is gebaseerd op Braswell CPU’s. Het bedrijf slaat twee vliegen in één klap met het apparaat: Ten eerste is de Swift is een betaalbare, duurzame laptop in de serie, en ten tweede, het is een rivaal voor de Chromebook zonder dat de betrokken beperkingen. Een permanente internetverbinding is niet nodig en er zijn geen desktop-applicaties. Laptops, zoals de Medion Akoya S4219’s , Lenovo’s E31-70 , HP’s streamen 13 en HP Chromebook 14 , behoren tot zijn rivalen.
De behuizing van de Swift 1 is van plastic. Slechts bovenzijde van het basisstation is gemaakt van aluminium. Ondanks het gebruik van plastic, kan het apparaat stijlvol te noemen. Met betrekking tot de bouw, heeft de laptop geen grote tekortkomingen vertonen. Dit ziet er iets anders in termen van stijfheid. Naar onze mening, kan het basisstation worden vervormd een beetje te sterk. Dit geldt in nog sterkere mate voor het deksel.

Acer levert de Swift 1 met de meest noodzakelijke interfaces. Eén van de twee type-A USB-poorten de USB 3.0 standaard. Acer zou een verdere Type-C-poort hebt geïnstalleerd. De interface distributie is een lust: Ze zijn in de achterste aan beide zijden. De ingebouwde WiFi module sport een WiFi-chip (QCA9377) van Qualcomm. Het ondersteunt de 802.11a / b / g / n WiFi standaarden en de snellere ac standaard. Echter, de overdrachtssnelheden zijn zeer slecht, zelfs onder ideale omstandigheden (geen andere WiFi-apparaten in de buurt, op korte afstand tussen laptop en server-pc). Accu Asus X75V .

De geïnstalleerde geheugenkaartlezer is niet de snelste in zijn soort. Een maximale overdrachtsnelheid van 34,5 MB / s wordt bereikt bij het kopiëren van grote hoeveelheden gegevens blokken. Overbrengen van 250 JPG-afbeeldingsbestanden (ong. 5 MB per stuk) wordt uitgevoerd bij 20,6 MB / s. We testen de geheugenkaart lezer met een Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II referentiekaart. Helaas, SD-kaarten kunnen niet volledig worden ingebracht in de lezer; zij uitsteken ongeveer 5 mm.
De Swift 1 wordt geleverd met een onverlichte chiclet-toetsenbord. De vlakke, licht opgeruwd toetsen hebben een korte drop en duidelijk drukpunt. Het toetsenbord rendementen enigszins bij het typen op. Maar, we hebben dit niet vervelend vinden. In totaal heeft Acer een zeer fatsoenlijke toetsenbord dat is ontworpen voor nog langere typesessies geïnstalleerd. De multitouch ClickPad heeft een oppervlakte van ongeveer 10.6×6.1 cm. Zo zorgt het voor voldoende ruimte voor het gebruik van gebaren. slanke oppervlak van de pad maakt het gemakkelijk voor de vingers glijden over. Het pad heeft een korte daling en gedefinieerd drukpunt.
De matte 14-inch scherm in de Swift heeft een native resolutie van 1366×768 pixels. Noch de helderheid (247,2 cd / m²), noch haar contrast (474: 1) overtuigt. De tarieven zijn in het licht van het niveau van de laptop prijs acceptabel, dat wel. Helaas, het scherm vertoont PWM flikkering met een frequentie van 200 Hz in helderheid van 90 procent en lager. Dit kan leiden tot hoofdpijn en / of oogproblemen in gevoelige gebruikers. Om de zaken nog erger te maken, het scherm flikkert permanent zonder de voeding, dus ook bij een helderheid van 100%. De tweede screenshot onder PWM (pulsbreedtemodulatie) illustreert dit.
Het paneel verrast met een relatief goede kleurweergave bij levering. Het mist gewoon het doelbereik (DeltaE minder dan 3) met een DeltaE 2000 verschuiving van 3,01. Echter, het beeldscherm vertoont een blauwachtige tint.
Acer installeert een kijkhoek afhankelijke TN paneel. Zo is het scherm is niet leesbaar is vanuit elke positie. De Swift 1 kan buiten worden gebruikt wanneer de zon niet schijnt. Het scherm van de laptop is ontworpen voor gebruik binnenshuis.
Acer heeft een 14-inch laptop die geschikt is voor het gebruik van elementaire kantoor en internet applicaties met zijn Swift 1. De geïntegreerde video decoder maakt het ook mogelijk het afspelen van video’s - in de woonkamer of op de weg. Onze review-exemplaar is geprijsd op ongeveer 400 euro. Slechts een ander model (Celeron N3060, 64 GB eMMC) was beschikbaar voor 300 euro op testtijd. Accu Asus X71Q .

De Swift wordt aangedreven door Intel’s Pentium N3710 (Braswell) quad-core processor. De CPU’s rekenkracht is genoeg voor simpele kantoor en internet applicaties. De SoC lage TDP maakt passieve koeling en dit wordt ook hier toegepast. De CPU klokken op een basis snelheid van 1,6 GHz, die tot 2,56 GHz via Turbo kan worden versterkt. Onze CPU tests werden uitgevoerd op volle snelheid. Het is jammer dat Acer is gebaseerd op de Braswell platform en niet op de nieuwe Apollo Lake platform. De CPU en GPU prestaties van de laatste is aanzienlijk gestegen in vergelijking met Braswell.
Het systeem maakt een vlottere indruk tijdens het gebruik dan we gewend zijn van andere vergelijkbare apparaten. Acer heeft blijkbaar afgestemd De componenten goed. De zeer fatsoenlijke PCMark 8 scores onderstrepen deze indruk. Het is niet mogelijk om de totale prestaties te verhogen. Positief: De gesoldeerde werkgeheugen is actief in dual-channel mode.
Gegevens kunnen worden opgeslagen op een eMMC module met een totale capaciteit van 128 GB. Niet helemaal 96 GB van deze kan worden gebruikt. Het opslagapparaat transfer tarieven zijn op een normaal niveau voor eMMC modules. De opslagcapaciteit kan worden uitgebreid via een SD-kaart wanneer nodig. Dit is echter eerder een theoretische mogelijkheid. Aangezien SD-kaarten uitsteken uit de geheugenkaartlezer met ongeveer 5 mm en de kaarten zijn niet vergrendeld, dit streven is niet echt praktisch.
Intel HD Graphics 405 GPU is geïnstalleerd. Het ondersteunt DirectX 12 en klokken met een snelheid van maximaal 700 MHz. De 3DMark scores zijn op een normaal niveau voor de GPU hier geïnstalleerd. De dual-channel werkgeheugen heeft een positieve invloed hier. Een blik op onze vergelijkende tabel blijkt dat de HD Graphics 505 opvolger is aanzienlijk sterker - op een laag niveau.
De geïnstalleerde SoC kan alleen renderen een paar spelletjes soepel. Hoe ouder een spel is het eerder het zal draaien op de Swift. Toch zal de gebruiker moeten tevreden zijn met lage resoluties en kwaliteitsinstellingen laag. Aanzienlijk meer speelbare spellen zijn te vinden in casual games in Windows Store.
De Swift is passief gekoeld. Aldus is een ventilator die ruis kan produceren niet geïnstalleerd. Af en toe gekraak vanuit de laptop was hoorbaar tijdens onze gaming-test. Echter, de laptop luidsprekers moeten worden uitgeschakeld en de gebruiker moet in een rustige omgeving om dit helemaal horen. Dit werd niet waargenomen in routine op kantoor. Accu Asus X75A .
De Swift deed onze stress test (Prime95 en Furmark een looptijd van ten minste één uur) op dezelfde manier in AC en batterij-modus. De CPU en GPU geklokt bij hoge snelheden slechts enkele seconden voordat de processor werd gesmoord tot 800 MHz en de grafische kern 480 MHz. Deze tarieven werden gedurende 20 tot 30 minuten. Vervolgens wordt de CPU en GPU geleidelijk gesmoord een beetje verder naar 720 MHz (CPU) en 460 MHz (GPU). temperatuurverloop van de laptop is binnen de perken. Veertig graden werden overtroffen op twee meetpunten tijdens de stress test. De temperaturen waren veel lager in routinegebruik.
De stereo luidsprekers bevinden zich aan de onderzijde van het apparaat. Ze produceren een dun geluid zonder veel bas. Hoofdtelefoon of externe luidsprekers moeten worden gebruikt voor een betere geluidskwaliteit.
De Swift’s stroomverbruik is onopvallend. De energiebehoefte is op een normaal niveau voor de geïnstalleerde hardware-platform over de gehele lading bereik.
Een sticker op de Swift belooft een batterijduur van maximaal 13 uur. Deze keer bleek heel realistisch in de praktijk te zijn. Acer laptop behaalde een batterijduur van 11:01 uur in onze praktische WiFi-test - een zeer goed resultaat. Hier gesimuleerd de belasting nodig voor het openen van websites. De “Balanced” profiel is ingeschakeld, wordt de energie-besparing modus is uitgeschakeld, en de helderheid van het scherm is ingesteld op ongeveer 150 cd / m².
De Swift 1 is de laagste-prestaties en de laagst geprijsde model in Acer’s Swift-opstelling. Dit betekent echter niet te verbergen. Hoewel de behuizing in hoofdzaak is vervaardigd uit kunststof, kan de Swift 1 modieus genoemd. Dit komt ook door het slanke uiterlijk. De Swift 1 kan niet concurreren met de Core i en Core m processors in zijn duurdere broers en zussen. De geïnstalleerde Pentium N3710 processor is geschikt voor basis kantoor en internet applicaties.

Acer heeft een stijlvol, slank, en duurzaam schrijfmachine en browsen machine in zijn portfolio. De prijs van net onder de 400 Euro maakt het apparaat ook betaalbaar voor leerlingen en studenten.

De laptop is altijd geruisloos en warmt niet overdreven. De opslaginrichting heeft een capaciteit van 128 GB. Niet helemaal 96 GB die kunnen worden gebruikt. Dit moet genoeg voor de meeste gebruikers. De laptop beschikt niet over een toetsenbord met achtergrondverlichting. De ingebouwde aggregaat maakt een zeer goede indruk en kan worden gebruikt voor frequente typen. De uitstekende levensduur van de batterij toevoegt aan dat. De laptop relatief lage prijs is terug te vinden in het scherm. Acer installeert een donkere, lage contrast, kijkhoek afhankelijk panel. Niettemin: Het scherm is met het oog op de lage prijs acceptabel. Accu Asus X71SL .

Tenslotte een zoeklijst voor een mogelijke opvolger: zou Geachte Acer, naast een Apollo Lake SoC, een verlicht toetsenbord, en ten minste één type C USB poort duidelijk. Een IPS scherm zou dingen af ​​te ronden, maar dit zal waarschijnlijk nog een wens gezien niveau van de Swift 1’s prijs.

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Koop Accu Asus X53SV

February 7th, 2017

HP’s 17,3-inch apparaat is gemaakt voor gebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudige 17,3-inch notebook voor thuisgebruik. Bijgevolg is de computer wordt geleverd met veel bergruimte (1 TB) en een meer dan voldoende hoeveelheid RAM-geheugen (8 GB, dual-channel mode). Echter, deze zijn alle hoogtepunten van de laptop. De lijst van tekortkomingen is uitgebreider.
De HP 17-y044ng is identiek in ontwerp met zijn grote broer, de onlangs herziene HP 17-x110ng ; alleen het kleurenschema is iets anders. Er zijn echter meer duidelijke verschillen tussen de inwendige laptops. Onze huidige test apparaat wordt geleverd met een APU gemaakt door AMD; de HP-17-x-modellen dragen Intel-processors.
De HP 17-y004ng en de onlangs herziene HP 17-x110ng identiek zijn in de bouw. Het enige verschil is de kleur. Het deksel en de bovenkant van de basiseenheid zijn zilver op de HP 17-y004ng (HP 17-x110ng: zwart). Een imprint simuleert geborsteld metaal op de bovenzijde van het basisstation. De zwarte en de zwarte en zilveren behuizing kan worden gevonden in zowel de HP-17 serie.
De HP notebook’s mat 17,3-inch scherm heeft een native resolutie van 1600×900 pixels. De helderheid (232 cd / m²) en het contrast (447: 1) ons niet overtuigen, maar gezien de prijsklasse van de notebook, ze zijn nog steeds goed. Goed: Het display wordt niet vertonen PWM-flikkering op elk moment.
De kleurweergave komt ook overeen met de prijsklasse van de laptop. De DeltaE-2000 kleurafwijking bedraagt ​​10,58 in fabrieksinstellingen. Een waarde onder de 3 moet worden nagestreefd. Bovendien, het display lijdt aan een aanzienlijke blauwe tint.
HP rust de 17,3-inch notebook met een TN paneel dat smalle kijkhoeken heeft, wat betekent dat de content op het scherm niet goed kan worden gezien vanuit elke positie. De HP 17 is moeilijk te gebruiken buiten op een zonnige dag, die ook door de slechte helderheid en weinig contrast. Het is een ander verhaal in bewolkte omstandigheden of in de schaduw. Accu Asus X53E .
Met de 17-y044ng, HP heeft een 17,3-inch office notebook in zijn line-up die voldoende rekenkracht voor office applicaties en surfen op het web heeft. Ons testmodel kost ongeveer 500 euro (~ $ 539), maar er zijn ook andere versies. De momenteel meest betaalbare model van de serie kunnen worden gehouden voor minder dan 300 euro (~ $ 323). Het is echter alleen met de zwakke E2-7110 APU. Het aanbod is bovendien vergroot door de identieke bouwde modellen van de HP 17-xXXXng serie. Deze laatste worden geleverd met CPU’s gemaakt door Intel. We hebben al een desbetreffende model, de beoordeeld HP 17-x110ng .
HP rust de 17,3-inch notebook met een AMD A10-9600P APU (Bristol Ridge). Er zijn vrijwel geen verschillen met de APU van de vorige generatie (Carrizo); Bristol Ridge is in feite een optimalisatie van Carrizo. Met een TDP van 15 watt, de ingebouwde APU is ongeveer op gelijke voet met Intel ULV-processors. De CPU een deel van de APU bestaat uit een quad-core processor met een basis frequentie van 2,4 GHz. Een verhoging tot 3,3 GHz is mogelijk met Turbo. Echter, Turbo Boost nooit ten volle benut in onze CPU-tests. Single-thread tests worden behandeld op 2,6 GHz. Een kern wordt af en toe vertraagd tot 2,4 GHz. Multithread proeven beginnen bij een frequentie tussen 2,4 en 2,6 GHz, maar ze zijn snel gesmoord ongeveer tussen 2 en 2,4 GHz. Toch is de maximale snelheid van 3,3 GHz vaak bereikt tijdens dagelijks gebruik.
Het systeem loopt soepel en zonder hik; we hadden geen problemen. De PCMark 8 resultaat is goed en komt overeen met de ingebouwde APU’s vermogen. Toch is de HP 17 valt achter de meeste Intel-rivalen. Dit komt door de single-thread prestaties van de AMD APU, wat tamelijk slecht in vergelijking met de huidige Core-i processors. Echter, de single-thread prestaties is de sleutel voor dagelijks gebruik. de algehele prestaties van de laptop kan nog worden vergroot door de harde schijf te vervangen door een SSD.
Een gemeenschappelijke 2,5-inch harde schijf van Western Digital functioneert als het systeem rijden. Het draait bij 5400 omwentelingen per minuut en biedt een capaciteit van 1 TB. De transfer rates van de harde schijf zijn op een normaal niveau voor de 5400-rpm schijven.
De GPU van de ingebouwde APU heet Radeon R5 (Bristol Ridge) . De grafische kern ondersteunt DirectX 12 en bereikt snelheden tot 720 MHz. Het kan gebruik maken van RAM werken in dual-channel mode. De resultaten van de 3DMark benchmarks zijn ongeveer op hetzelfde niveau als die van Intel HD Graphics 620 GPU (ook met actieve dual-channel mode). Accu Asus X55A .
Nogal een groot aantal van de games draaien soepel op de HP 17, vooral titels met lage hardware-eisen of games die een paar jaar geleden kwam. Onze grafiek blijkt dat de enige games uit 2016 die eigenlijk speelbaar zijn Farming Simulator en - in mindere mate - Civilization VI. De onlangs verschenen Resident Evil 7 bereikt ook speelbare framerates. Echter, moet je genoegen nemen met lage resoluties en kwaliteitsinstellingen laag in ieder geval.
In de standby-modus, de ventilator is langzaam maar constant lopende. Zoals bij veel HP notebooks, de reden hiervoor is de geactiveerde BIOS optie “Ventilator altijd aan”. Toch is de ventilator nauwelijks waarneembaar, omdat de swooshing van de harde schijf is luider. Deactiveren bovengenoemde optie en de HDD vervangen door een SSD, althans wanneer stationair, leiden tot minder lawaai, gedeeltelijk zelfs stilte. De ventilator wordt luider onder belasting, maar meten we een geluidsniveau van slechts 34.8 dB tijdens onze stress test. Maar laat je niet misleiden door deze waarde: de CPU en de GPU draaien op hun laagst mogelijke snelheid tijdens onze stress test, wat betekent dat de ventilator niet nodig om veel sneller draaien. In dag-tot-dag te gebruiken, hoewel de ventilator neemt soms meer snelheid. Het duurt slechts een lage belasting om de ventilator te versnellen.
De HP laptop eindigt onze stress test (Prime95 en FurMark run voor minstens een uur) met dezelfde resultaten op accuvoeding of aangesloten. De processor zorgt voor een frequentie van 800 MHz, terwijl de grafische kern begint de test op 500 MHz, maar is later vast geknepen tot 300 MHz. Er is echter geen zorgen te maken dat de snelheden zo laag in praktijk zou dalen en: Deze stresstest is een extreme scenario dat niet voorkomt in dag tot dag te gebruiken. De notebook is niet opwarmen significant tijdens de stress test; slechts één meetpunt overtreft licht de 40 ° C te beperken.
Bij stationair toerental, meten we een maximale energieverbruik van 9 watt - een goede prijs voor een 17,3-inch notebook. Het benodigde vermogen stijgt tot 38,3 watt tijdens onze stress test. De hoge CPU en GPU throttling hier merkbaar, anders zou de waarde hoger zijn. De voeding meegeleverd in de doos heeft een nominaal vermogen van 65 watt.
Onze realistische WLAN test simuleert de werklast van het laden webpagina’s. Het profiel “Balanced” actief is, de energiebesparende functies worden uitgeschakeld, en de helderheid van het scherm wordt verlaagd tot ongeveer 150 cd / m². De HP 17 bereikt een batterijduur van 4:23 uur. Dit is aanzienlijk korter dan de looptijd van de Intel-gebaseerde zustermodel (05:46 uur).
De rekenkracht van de AMD APU is volkomen voldoende voor kantoor en webapplicaties. De laptop warmt nauwelijks op en kunnen - althans bij stationair toerental - werken in stilte. Je zal niet opraken van de opslagruimte snel dankzij de 1 TB harde schijf. de harde schijf te vervangen door een SSD mogelijk zou zijn, maar dit zou vereisen het openen van de zaak, en de notebook heeft geen onderhoud doorgeefluik. Het ingebouwde toetsenbord is goed genoeg voor thuisgebruik. De levensduur van de batterij zal niet iedereen knock off hun voeten, maar het is nog steeds goed voor een 17,3-inch apparaat. Het matte scherm biedt een slechte helderheid, een laag contrast en instabiele kijkhoeken.

Afgezien van de voor de hand liggende zwakke punten, zijn er anderen, die niet direct merkbaar: Bijvoorbeeld, HP biedt slechts een garantie van een jaar; veel concurrerende modellen worden geleverd met een garantie van twee jaar. Daarnaast is de ingebouwde WLAN-chip biedt geen ondersteuning voor de snelle AC standaard. HP maakte ook bezuinigingen op het gebied van Ethernet: De 17,3-inch laptop biedt alleen Fast Ethernet. Bovendien is er geen USB type C poort. Accu Asus X53SV .

De HP 17 kost ongeveer 500 euro (~ $ 539). Voor deze prijs, zal het moeilijk zijn om kopers te vinden, aangezien de concurrentie biedt meer voor het geld. De Acer Aspire E5-774 is een opmerkelijk voorbeeld. Het model dat we getest biedt een aanzienlijk meer krachtige Core i5-7200U processor, een helderder Full HD-scherm, USB Type-C, Gigabit Ethernet, een onderhoud luik, en een gratis M.2 slot. De prijs is momenteel ligt ongeveer 550 euro (~ $ 593, zonder Windows-besturingssysteem), dat is slechts iets duurder dan de HP-17.

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Accu Asus N61jq online koop

January 28th, 2017

HP is druk bezig het updaten van hun Pavilion X360 lijn geweest, en vandaag kijken we naar het kleinste lid, de 11T. Met een stevige constructie, dit 11.6 “convertible is zo sterk als een tank. Helaas, het voelt ook zo langzaam als een.
HP is het updaten van veel van zijn productlijnen naar nieuwere chipsets, en het Paviljoen X360 11T is geen uitzondering. De kleine cabrio is zeker gericht op budget-georiënteerde consumenten, en de inwendige weerspiegelen deze strategie. HP heeft een aantal opmerkelijke updates over de oudere Pavilion 11-k103ng, waaronder een nieuwe quad-core processor Braswell gemaakt. We zullen zien of deze veranderingen zijn genoeg om de notebook een goed apparaat voor draagbare werk.
HP heeft de neiging om levendige kleuren met hun Pavilion apparaten bieden; de HP Pavilion X360 11T is verkrijgbaar in “Natural Silver ‘,’ Modern Goud,” of “Dragonfly Blue,” hoewel het goud en blauw SKU’s toe te voegen $ 10 naar de kosten. Onze apparaat gouden afwerking voegt enkele flair aan een anders alledaagse plastic chassis. Het toetsenbord dek is een semi-glossy zwart met een faux-geborsteld metalen afwerking en gouden strepen gedrukt op de onderste helft.

Ondanks de lage kosten, de zaak is stevig. De gehele behuizing is gemaakt van kunststof maar blijft stijf onder druk. Het toetsenbord dek is stevig en niet buigen of flex helemaal. Zelfs wanneer depressief, is het chassis niet kraken of maken geen lawaai. Er zijn kleine verschillen tussen het dek en de zijkanten van het chassis, maar ze zijn niet storend.

Het scherm is gevoelig voor draaien en buigen slechts onder grote, constante inspanning. Het beeldscherm scharnieren zijn stevig en het scherm niet bewegen tijdens het typen. Het display doet wobble als contact wordt gebruikt, maar al snel komt te rusten. Roterende het scherm in tablet-modus is soepel en gemakkelijk. Magneten Houd het deksel dicht en houd het scherm weer gevouwen, maar ze zijn zwak; het deksel opent iets als de notebook ondersteboven wordt gehouden. Een soortgelijk gedrag wordt gezien als het apparaat op zijn kop in de tablet-modus wordt gehouden.

The Pavilion X360 11t is iets langer dan zijn rivalen, maar de 1 cm verschil is marginaal. Het gewicht is hetzelfde op verschillende apparaten, hoewel de Toshiba Satellite is 100 gram lichter. Ook dit verschil is niet merkbaar. Dankzij de grotere voetafdruk, het apparaat is goed in evenwicht gehouden in de hand, maar voelt zwaar wanneer het wordt gebruikt als een tablet. Accu Asus N61jq .
Port selectie is voldoende en valt in lijn met de concurrentie. Twee USB 3.0-poorten en een USB 2.0-poort zorgen voor een fatsoenlijk bedrag van randapparatuur aan te sluiten, en de HDMI 1.4-uitgang is te verwachten. De SD-kaartlezer is full-size en kaarten zitten gelijk met het chassis bij het invoegen. Terwijl een USB type-C-poort van een leuke toevoeging zou zijn geweest, is het begrijpelijk dat afwezig is in ons budget notebook.
De full-size SD-kaartlezer is vrij snel voor zijn klasse. Met behulp van onze Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II-kaart, we gemeten schrijfsnelheid van 49,23 MB / s, waarvan 48% sneller dan die gemeten met de Lenovo Yoga 300-11IBR waren. Lees snelheden zijn aanvaardbaar op 82,06 MB / s, dat is iets beter dan de concurrentie.
Draadloze snelheden zijn traag. Zowel verzenden en ontvangen een snelheid schommelde tussen de 40 en 45 Mbit / s, wat lager is dan het gemiddelde. De meeste consumenten die voornamelijk media te streamen, foto’s en surfen op het web via WiFi zal deze snelheden acceptabel vinden, maar gamers en gebruikers die moeten grote brokken van gegevens via een netwerk te verzenden zal worden gefrustreerd met de tragere doorvoer.
Onderhoud is moeilijk. Om toegang te krijgen tot het inwendige, moeten gebruikers een aantal kleine schroeven uit de onderkant van het apparaat te verwijderen. Er zijn verschillende schroeven verborgen onder rubberen pads en een kleine patch beveiligd met sterke lijm. Met alle schroeven verwijderd moeten gebruikers het toetsenbord dek scheiden van de basis. Dit kan nogal moeilijk zijn als een vlakke rand is nodig om een ​​aantal kwetsbare plastic clips los te maken. De afwerking lijkt ook heel gevoelig voor sneetjes en krassen te zijn, dus voorzichtigheid is geboden. Zodra de clips zijn losgemaakt, kan het toetsenbord dek uit het chassis worden opgeheven, waardoor de interne componenten.

Gezien de afmetingen en de kosten van de laptop, het toetsenbord is vrij goed. In combinatie met de stijve chassis, stevige feedback en een goed gedefinieerde drukpunt zorgen voor een aangename type-ervaring. De toetsen bieden een goede weerstand en fatsoenlijke reizen. Hoewel ze kunnen kletteren, de toetsdoppen zijn meestal rustig.

Het grootste probleem met het toetsenbord is het ontbreken van een backlight, maar dit is niet ongebruikelijk gezien de prijsklasse en de grootte van de notebook. De pijltjestoetsen zijn ook vervelend om voor navigatie door de grootte verschil tussen het up-down en links-rechts-toetsen, hoewel dit een kwestie van persoonlijke voorkeur kan zijn.

Over het algemeen, het toetsenbord is groot en is meer dan goed genoeg voor casual gebruikers. Zelfs na lange typen sessie, het toetsenbord is nog steeds comfortabel en de oorzaak voor zeer weinig klachten.

Het touchpad is voldoende. De lichte textuur zorgt voor een soepele, accurate navigatie. Input sluit zonder cursor springen. Multitouch gebaren (zoals scrollen met twee vingers) worden onmiddellijk herkend en gemakkelijk uit te voeren. Wanneer erop wordt geklikt, het touchpad voelt stevig maar klinkt hol. Rechts en links klikken waren consistent. Al met al, het touchpad is goed en doet zijn werk goed.

De multitouch-scherm 10-punt is zeer responsief en aangenaam om te gebruiken. Scrollen is glad en touch input juist is. Het gebruik van het apparaat in de tablet-modus werkt goed, maar het toetsenbord is storend te houden in deze oriëntatie. Accu Asus X52D .

Het 11.6 “scherm heeft een resolutie van 1366 x 768, dat is scherp gezien de kleinere omvang. Dankzij de IPS-technologie, het scherm heeft goede kijkhoeken en levendige kleuren. De HP Pavilion trounces de concurrentie met snellere responstijden, betere kleuren, en een algemene betere weergave ervaring.

Er is bijna onmerkbaar backlight bleed in de rechter benedenhoek. Gebruikers zullen alleen opmerken bij het bekijken van donkere scènes in een volledig verduisterde kamer; zelfs dan, het is niet storend. Bij het kijken naar videoclips, kleuren zien er zelfs over scènes met minimale colour blocking.

Het display is relatief zwak. Het glanzende scherm is ook sterk reflecterende die storend kan zijn en maakt het scherm bijna onmogelijk om buiten te gebruiken. Kleurruimte dekking is ook laag op 39% van de AdobeRGB en 62% van de sRGB, maar dit zal naar verwachting in deze prijsklasse. Alle beschouwd, het scherm is een absolute hoogtepunt.

Onze Pavilion is het hoogste niveau optie verkrijgbaar bij HP en sport een quad-core Intel Pentium N3710, 8 GB RAM-geheugen en een 500 GB 5400 RPM harde schijf. De processor is een verbetering ten opzichte van de meer gebruikelijke dual-core chips gevonden in apparaten in deze prijsklasse, maar de andere componenten zijn redelijk run-of-the-mill. Door zijn lage macht en budget-georiënteerd ontwerp, de HP Pavilion is beperkt in snelheid en rekencapaciteit. De machine moet voldoende voor casual gebruik, maar zal niet aan de verwachtingen van de zwaardere gebruikers te voldoen.

De Intel Pentium N3710 in ons apparaat is een low-powered quad-core processor Braswell. Met een basis klok van 1,6 GHz en een verhoging van 2,56 GHz, de CPU is voldoende voor basistaken. Een kleine 2 MB cache kan bottlenecks veroorzaken.

Door zijn lage TDP van 6 W, kan de CPU passief gekoeld worden zonder ventilator. Hierdoor moet worden opgemerkt dat onze gesmoorde sommige van onze tests, vooral bij zwaardere lasten welke de geïntegreerde GPU. Lichtere taken zoals kantoorwerk en surfen op het internet te laten verlopen.

De N3710 in onze HP gelijke tred gehouden met de eveneens specced N3700 in de Toshiba Satellite en outshined de dual-core N3050 gevonden in de Lenovo Yoga 300 en Acer Aspire R11 , in het bijzonder in Cinebench Multicore-tests.

De teaming van een lagere aangedreven processor met een luie 5400 RPM mechanische harde schijf resulteert in een langzame ervaring dat geduld sommige gebruikers ‘kunnen proberen. Windows apps nemen merkbaar tijd om te openen en het systeem kan vastlopen als er te veel programma’s actief zijn. Multitasking wordt het moeilijk en ramen neem de tijd om te herladen als er meerdere processen worden uitgevoerd. Accu Asus N61J .

Over het geheel genomen prestaties van het systeem is middelmatig, maar verwacht gezien de prijsklasse. In onze PCMark benchmarks, de HP Pavilion toonde marginale verbeteringen ten opzichte van de Lenovo Yoga 300 .
Geduld is de naam van het spel als het gaat om de langzame 5400 rpm harde schijf. De rit is traag, zelfs met behulp van mechanische HDD-normen. Terwijl de lees- en schrijfsnelheden (93,89 MB / s en 88,03 MB / s, respectievelijk) gelijke tred houden met de Toshiba Satellite , is de harde schijf in onze HP Pavilion geslagen door de Lenovo Yoga Solid State Hybrid Drive en uit het water geblazen door de flash-gebaseerde eMMC rijden gevonden in de Acer Aspire R11 . De 448 GB van de beschikbare ruimte is voldoende maar zal sneller vullen dan de gebruikelijke 1 TB gevonden in harde schijven deze dagen.
Net als de processor, de geïntegreerde Intel HD Graphics 405 GPU is low-powered en bedoeld voor lichte workloads. De Braswell iGPU kan kloksnelheden van 700 MHz te bereiken op boost, maar deze snelheid daalt tot ongeveer 450 MHz op de batterij.

Ons model blijft achter bij de toch al zwakke concurrentie en zet een magere prestaties. Dit is het meest waarschijnlijk te wijten aan thermische throttling als ventilatorloze SoC krijgt nogal warm en werd verstikt door een slechte warmte management. Terwijl achterstand concurrenten met 15-30%, de prestaties nog steeds binnen de verwachtingen voor deze prijsklasse. De GPU is goed voor streaming media en lichte grafische workloads, maar niet veel anders.

Gaming is een strijd voor onze apparaat. Slechts zeer licht van gewicht en casual titels zal draaien op de Pavilion X360 11t. Games zoals Minecraft en Windows Store apps soepel (zij het met instellingen afgewezen), maar meer veeleisende 3D-titels zijn onspeelbaar, zelfs bij de laagste resolutie en de instellingen.

Onze stresstest bracht de Pavilion X360 11T op de knieën. De processor verraste ons door het uitvoeren van constant op de volle boost van 2,56 GHz gedurende de CPU-only stress test (Prime95 loopt gedurende 45 minuten). Zodra de geïntegreerde GPU ook werd belast, maar de Braswell SoC ervaren ernstige smoren. Na 45 minuten in bedrijf Prime95 en FurMark de CPU liep op 1,2 GHz, die lager is dan de 1,6 GHz basis. De GPU ook gesmoord, met een kloksnelheid tussen de 450 en 550 MHz.

Temperaturen werd ook een punt van zorg tijdens beide stresstesten. Bereikte kerntemperatuur 86 ° C op twee kernen en 85 ° C op de andere twee snel naderen aanvaardbare drempelwaarden (temperaturen boven 90 ° C zijn schadelijk voor de interne componenten beschouwd). Ventilatorloos chips hebben voordelen wat betreft geluid, maar slechte warmtehuishouding (zoals hier) kan leiden tot smoren en mogelijke schade.

Dankzij een ventilatorloze ontwerp, de Pavilion X360 11T is volledig stil. Behoudens intermitterende spurts van de mechanische harde schijf, de notebook kan niet worden boven de normale omgevingsgeluiden horen. Coil gejank is alleen aanwezig als het oor van een gebruiker is direct tegen de bodem vent.

De compromissen die zijn voorzien van een ventilatorloze notebook achter hun lelijke hoofd in temperatuurmetingen.Terwijl het apparaat blijft koel terwijl inactieve of het doen van licht werk, onderaan de achterkant (waar de CPU zich bevindt) krijgt blisteringly heet; we meten een maximum temperatuur van 56 ° C onder vent. Het toetsenbord dek koel blijft, echter, en is comfortabel om te typen, zelfs onder extreme belasting.

De hotspot maakt het hanteren van het apparaat in de tablet-modus moeilijk. Zodra het scherm wordt teruggevouwen, wordt de opening aan de onderkant gesmoord en hitte gecumuleerd langs de onderzijde. Als de notebook onder het midden van het scherm wordt gehouden, terwijl in tablet-modus en onder stress, het snel wordt het ongemakkelijk om vast te houden. Accu Asus N75SF .

De luidsprekers zijn verrassend goed voor een notebook van deze grootte en prijsklasse. Terwijl de hoogte-en middentonen zijn favoriet, bas is dun, maar aanwezig. De luidsprekers zijn redelijk luid bij 73 dB en zijn over het algemeen prettig om naar te luisteren. Op het hoogste volumes, geluid vervormt en hogere registers worden modderige en onduidelijk. Geen trilling in het chassis kan worden gehoord.

Gebruikers dienen er rekening mee dat door het gebruik van de meegeleverde B & O software, het geluid profiel is drastisch verbeterd. Zonder de software aanpassingen, de speakers zijn ongelooflijk dun, blikkerig en rustig.

Zoals te verwachten, heeft de Pavilion X360 11T niet veel stroom verbruiken. Zelfs onder zware belasting, de inrichting trekt slechts een maximum van 17,3 Watt. Terwijl stroomverbruik laag is, de competitie is nog veel zuiniger. De Acer Aspire R11 gebruikt aanzienlijk minder energie dankzij de eMMC opslag. De harde schijf en hoger geklokte processor in ons paviljoen zijn het meest waarschijnlijk de oorzaak van de toegenomen draw, maar de meegeleverde 45 W adapter levert meer dan voldoende vermogen voor het apparaat.

Zelfs met zijn zuinige componenten, levensduur van de batterij is teleurstellend. De kleine 36,4 Wh batterij in ons paviljoen alleen in geslaagd 4 uur 35 minuten in onze WiFi v1.3 test, waarbij het beeldscherm is ingesteld op 150 cd / m² en een script laadt een nieuwe webpagina elke 30 seconden. De Acer Aspire R11 overtroeft het Paviljoen om 11 uur, 20 minuten, mede dankzij de Flash-gebaseerde storage-oplossing en low-powered CPU.

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Reserve Accu voor Asus K72F

January 22nd, 2017

HP’s 14-inch zakelijke laptop krijgt ook de Kaby Lake-update. Net als bij de grotere 15-inch broertje, maar we zijn niet overtuigd door de display.
We hebben al beoordeeld de 13 , 15 en 17-inch modellen van de HP ProBook 400 line-up, zodat alleen de 14-inch laptop blijft. Deze laptops serie vertegenwoordigt entry-level business-oplossingen, gevolgd door de ProBook 600-serie, evenals de EliteBook 800-serie, waar de updates alleen werden aangekondigd . De drie modellen die we hebben getest tot nu toe liet een positieve indruk voor het grootste deel.

Ons testmodel van vandaag draagt ​​de aanduiding ProBook 440 G4-Y8B51EA en is één van de duurste SKU’s op 1.050 euro. Het is uitgerust met een snelle Core i7 processor, 8 GB DDR4-RAM, een dual-storage-oplossing (SSD + HDD), evenals een dedicated GeForce grafische kaart van Nvidia. De meest voor de hand liggende nadeel is het display dat de Full HD-resolutie beschikt, maar alleen op basis van de TN-technologie.

14-inch systemen zijn vrij populair onder professionele laptops, in tegenstelling tot systemen van de consument. Er zijn tal van rivalen, maar alleen de Lenovo ThinkPad E470 werd bijgewerkt met nieuwe Kaby Lake CPU’s tot nu toe. We zijn nog steeds te wachten op de nieuwe modellen van andere fabrikanten, dus we zullen ook gebruik maken van de Dell Latitude 14 E5470 en de Acer TravelMate X3 X349-M-7261 voor de vergelijking.

Het geval van de ProBook 440 G4 in principe alleen verschilt van zijn broers en zussen in termen van grootte. HP gebruikt een zilverkleurige kunststof behuizing, die is versterkt met aluminium bovenop de basiseenheid. Er zijn nog steeds zwarte elementen, zoals het toetsenbord of het beeldscherm frame, maar het deksel is nu zilver als goed, terwijl de voorganger nog een zwarte deksel gehad.

De stabiliteit is zeer fatsoenlijk en slechts iets slechter in vergelijking met de meer compacte 430 G4 . De druk is niet een groot probleem voor de basis en we kunnen alleen maar opmerken minimale stuiteren in het midden van het toetsenbord gebied wanneer u typt met veel kracht. We merkten alleen rustig krakende geluiden wanneer we de laptop gebruikt in de praktijk. De zwakke plek is nog steeds de dunne beeldscherm, waar de druk snel leidt tot rimpels op het scherm. Wij vonden het scharnier veel beter. De vierde generatie maakt nu gebruik van een drop-down mechanisme, dat is goed aangepast en kan worden geopend met één hand, maar de maximale openingshoek is niet zo genereus bij ongeveer 130 graden. Aan de onderkant zijn twee onderhoud luiken beveiligd door een Philips schroef en wat plastic clips. De batterij kan niet worden verwijderd zonder verdere gehannes. Accu Asus K93SV .

Zowel de build kwaliteit en stabiliteit van de behuizing zijn zeer goed in het algemeen. Echter, duurdere zakelijke notebooks als premium consumenten notebooks met unibody constructies zijn zelfs beter in dit opzicht.
Alle vier systemen zijn vrij gelijkaardig in onze grootte vergelijking, alleen de Acer TravelMate X3 is merkbaar slanker en lichter. De ProBook 440 G4 nog iets lichter dan de twee andere concurrenten aan 1,7 kg en de laptop is een goed compromis tussen grootte en mobiliteit.
De haven uitrusting verschilt niet van de kleinere ProBook 430 G4 en HP slechts één veranderd één haven in vergelijking met de voorganger ProBook 440 G3 : Een standaard USB 3.0-poort (type-A) werd vervangen door een type-C-aansluiting (USB 3.1 Gen. 1). Echter, de laatste ondersteunt alleen de USB-protocol, maar niet extra functies, zoals USB power levering of Thunderbolt 3. TB3 in het bijzonder zou een zeer comfortabele en toekomstbestendige oplossing wen je de ontbrekende docking port overwegen zijn geweest. Dit maakt het moeilijker om het systeem in werkomgevingen te integreren, want je moet in ieder geval de adapter naast poortreplicators hechten. De USB poorten zijn ook in het midden van de zijkanten, die geen perfecte oplossing voor het permanent aangesloten randapparaten.

De poorten zijn op een andere manier een beetje verouderd, omdat je een USB 2.0-poort en een VGA-uitgang niet vaak tegenwoordig doen. High-resolution 4K schermen kunnen slechts bij 30 Hz worden aangedreven via HDMI. Ten minste de prestatie van de USB poorten geen kritiek veroorzaken. We bepaalden overdrachtsnelheden tot 380 MB / s in combinatie met onze externe Samsung SSD T3.

De SD-kaartlezer bevindt zich linksvoor en beheert gemiddelde overdrachtssnelheid in onze tests. We kunnen bepalen tot 90 MB / s in combinatie met onze referentiekaart van Toshiba (Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II, tot 260 MB / s). De kaart kan betere resultaten te bereiken, maar de ProBook 440 G4 is nog steeds op de gebruikelijke niveau. Alleen de rivaal van Dell presteert veel beter.
De draadloze module wordt geleverd door Intel en heeft de aanduiding Dual-Band Wireless-AC 7265. Deze module is al beschikbaar voor een tijdje en kreeg ook aa opvolger (Wireless-AC 8265), maar het ondersteunt de snelle 802.11ac-standaard (2.4 & 5 GHz) en bereikt een maximale overdrachtsnelheid van 866 Mbps. Het testmodel beter presteert dan de onlangs herziene ProBook 430 G4 in onze gestandaardiseerde test WLAN met de router Linksys EA8500. Rond 540 Mbps te ontvangen en 450 Mbps te sturen zijn behoorlijke resultaten en we hadden geen problemen tijdens ons verslagperiode ervaren. Verbindingen met andere apparaten kunnen ook worden ingesteld via Bluetooth 4.2. Er is ook een Gigabit Ethernet-poort voor bekabelde netwerken en HP biedt een optionele LTE-module (HP lt4132 LTE 4G). Accu Asus K72JR .

Een 720p webcam en twee microfoons bevinden zich boven het scherm. De webcam doet zijn werk, maar je moet niet te veel verwachten. De microfoons aan de andere kant werken heel goed.
Zakelijke toestellen hebben duidelijk een grotere focus op de veiligheid. De ProBook 440 G4 is uitgerust met een Trusted Platform Module 2.0, een trilling sensor voor de harde schijf, een sleuf voor een veiligheidsslot en een vingerafdrukscanner. De vinger moet worden gehaald over de scanner. Dit werkt goed wanneer u uw vinger te snel doen vegen, maar moderne touch-sensoren zijn comfortabeler.

Voor zover software gaat, installeert HP haar Security Manager, die alle beveiligingsinstellingen op één eenvoudige interface combineert. U kunt bijvoorbeeld het opzetten van wachtwoorden of registreren vingerafdrukken. Het enige wat we missen is een SmartCard-lezer, die niet beschikbaar is als een optie, ook niet.

Meer instellingen beschikbaar in de uitgebreide BIOS, die via touchpad kan worden gecontroleerd. Wij voegden enkele screenshots hieronder voor een overzicht.
HP alleen schepen de ProBook 440 G4 met een 65 Watt adapter (45 Watt voor model zonder dedicated GPU) en een aantal diensten folders. De fabrikant biedt een aantal generieke accessoires zoals USB-dock, zakken of voedingsadapters.

De HP ProBook 440 G4 heeft twee onderhoud luiken aan de onderkant. Ze worden beveiligd door een Philips schroef en extra plastic clips, dus je moet voorzichtig zijn wanneer u ze verwijdert. Je krijgt toegang tot de 2,5-inch harde schijf, de M.2-SSD (2280), de WLAN-module, evenals de twee RAM slots. We zijn nog niet helemaal tevreden. U kunt geen toegang tot de batterij, de CMOS-batterij, de ventilator, of de optionele LTE module zonder verdere demontage van de onderste paneel (vastgezet met kleine Torx-schroeven).

Dat we te maken hebben met een entry-level zakelijk toestel wordt ook ondersteund door de garantie. In tegenstelling tot de duurdere premium producten, waarbij de garantieperiode is meestal 36 maanden, HP geeft slechts een 12-maands dekking voor de ProBook 440 G4. Echter, kan deze periode worden verlengd met CarePacks van HP. Een drie jaar on-site service (UK703E), bijvoorbeeld, is beschikbaar voor een prijs van 104 euro.
De zwarte chiclet toetsenbord (waterafstotend) is identiek aan de ingang van de kleinere ProBook 430 G4 , alleen de gebieden naast het toetsenbord zijn iets breder. Een speciale numerieke toetsenblok is gereserveerd voor de 15-inch model (en groter). Wij willen de handige drukpunt en de rustige beroerte, dus zelfs langere teksten zijn geen probleem. Alleen de enigszins ongebruikelijke lay-out met de extra kolom aan de rechterkant en de kleine richtingstoetsen duurt even wennen. Accu Asus K73SV .

De twee-traps witte achtergrond verlichting helpt in donkere omgevingen. Het wordt gedeactiveerd wanneer u geen druk op een knop 15 seconden standaard, maar deze instelling kan worden gewijzigd in het BIOS. Er zijn ook andere instellingen (zoals het omwisselen Fn en Ctrl, het gebruik van secundaire functietoetsen standaard). In de rechterbovenhoek zijn twee extra en nuttige functie toetsen voor de luidsprekers en de draadloze verbindingen.

In tegenstelling tot de duurdere zakelijke notebooks, hoeven gebruikers van de ProBook 440 G4 geen extra TrackPoint te krijgen. De muis vervanger is een ClickPad van Synaptics. Het is voldoende afmeting van 6,5 x 11 cm en ondersteunt gebaren met maximaal vier vingers. U kunt echter geen gebruik maken van de uitgebreide drivers paneel van Synaptics. De bediening is goed in het algemeen, maar je moet een kleine weerstand van de iets geruwd oppervlak te overwinnen, zo klein cursor bewegingen zijn niet altijd perfect uitgevoerd.
We zijn verbaasd na een blik op de spec sheet van de ProBook 440 G4, omdat HP biedt slechts zogenaamde SVA panelen (Standard Gezichtshoeken). Dit is een synoniem voor TN-panelen met beperkte kijkhoeken. Twee van de drie beschikbare modellen (touch en non-touch) alleen zijn voorzien van de HD-resolutie van 1366 x 768 pixels hoewel, die is echt achterhaald in het begin van 2017.

Ons testmodel is dan ook uitgerust met de “beste” panel, dat de Full HD-resolutie is voorzien, evenals een mat oppervlak. Dit resulteert in een goede pixeldichtheid van 157 PPI op de 14-inch scherm. We konden niet detecteren PWM en achtergrondverlichting bloeden is geen probleem, ook niet. Echter, deze zijn alle positieve aspecten.

De subjectieve beeld indruk wordt gedomineerd door de lage contrast evenals de blauwe cast. Onze lichtsterktemeting levert ook een lage resultaten van iets meer dan 200 nits gemiddeld, dat is gewoon acceptabel dankzij de mat oppervlak. De zwartwaarde is - ondanks de lage luminantie - ook nog vrij hoog (0,47 cd / m), waardoor een contrast ratio van slechts 460: 1. De HD TN-paneel van de Dell is nog erger, maar de andere twee rivalen beter presteren. Accu Asus K72F .

De verdere weergave metingen bevestigen de blauwe cast af fabriek, en de gemiddelde DeltaE-2000 afwijkingen ten opzichte van het sRGB verwijzing zijn ook vrij hoog bij 9,61 (grijstinten), alsmede 8,98 (kleuren) met individuele uitschieters tot 14. Dat er is eigenlijk een aantal potentieel in het display wordt getoond door onze kalibratie. De grijstinten afwijking daalt tot een uitstekende waarde van 1,07 en 3,07 voor de kleuren, en de blauwe cast is ook verdwenen. De ProBook 440 G4 is nog steeds niet geschikt voor (semi-) professionele bewerken van afbeeldingen te wijten aan de lage kleurengamma (56,7% sRGB, 35,9% AdobeRGB). Al met al, het scherm is een teleurstelling als je de prijs van meer dan 1.000 euro te overwegen.
Dankzij de matte panel moet de ProBook 440 G4 vrij goed buitenshuis te werken, maar je moet zeer lichte omgevingen als gevolg van de relatief lage helderheid te vermijden. U kunt nog steeds de inhoud in dit geval, maar het zal heel snel vermoeiend voor de ogen. De luminantie wordt niet verder verlaagd op de batterij.

Wij willen graag zeggen dat onze montage van de kijkhoeken overdrijft de situatie en dat de kijkhoeken zijn eigenlijk beter in de praktijk, maar dit is helaas niet het geval. Zelfs kleine afwijkingen van de sweet spot direct in de voorkant van het scherm zal resulteren in zware afwijkingen. Verticale veranderingen zijn bijzonder slecht, omdat het beeld zal ofwel te keren of het zal zeer helder en bleek te krijgen.
De HP ProBook 440 G4 is een zakelijk notebook en kan worden aangepast aan uw wensen met verschillende componenten. Alle processors zijn gebaseerd op de Kaby Lake architectuur, maar u kunt kiezen uit het hele scala van producten ULV (geen vPro) te beginnen met de Pentium 4415 helemaal tot aan de Core i7-7500U . De laatste wordt ook actief is in ons testmodel, zodat de laptop is geschikt voor alle gangbare Office-toepassingen. Je krijgt ook 8 GB DDR4-RAM (1 gratis slot), evenals een snelle SSD voor ontvankelijke behandeling. Nog meer opslagcapaciteit wordt geleverd door een conventionele harde schijf.

Naast de geïntegreerde grafische adapter van de processor (Intel HD Graphics 610 of 620 , afhankelijk van de CPU), de ProBook 440 G4 is ook beschikbaar met de dedicated grafische kaart Nvidia GeForce 930MX . Dit model met 2 GB DDR3-VRAM (64-bit interface) is nog steeds gebaseerd op het Maxwell generatie en moet ongeveer 30-40% sneller dan de iGPU zijn.
De processor van de HP ProBook 440 G4 heeft de aanduiding Intel Core i7-7500U , dat een van de snelste ULV chips (15 Watt TDP) vanaf de huidige Kaby Lake opstelling. De processor heeft twee cores en kan maximaal uit te voeren tot vier threads tegelijk dankzij Hyper Threading. De klokken zijn nu aan 400 MHz hoger in vergelijking met de voorganger Skylake Core i7-6500U dankzij de verbeterde 14nm productieproces. De i7-7500U kan oplopen tot 3,5 GHz, dat is ook het geval voor twee actieve cores. Accu Asus K53SV .
HP kan een hogere consumptie van maximaal 25 Watt voor een beperkte tijd, maar de 28 seconden niet gebruikt onder belasting. De processor al bereikt meer dan dan 90 ° C na ongeveer 10 seconden, waarbij de voeding 15 Watt zal beperken. Dit resulteert in een lagere kloksnelheid van 3,0 GHz voor beide kernen. De single-core prestaties op het verwachte niveau van de benchmarks, maar de ProBook 440 G4 valt achter haar twee broers en zussen ProBook 450 G4 en ProBook 430 G4 in de Cinebench R15 Multi-Test. Al met al is het voordeel ten opzichte van de oude Skylake CPU’s en de nieuwe Core i5-7200U (ThinkPad E470) in het bijzonder is zeer klein.

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

nieuwe Laptop Accu Asus K53E

January 15th, 2017

HP Pavilion X360 lijn biedt een relatief betaalbare toetreding tot de converteerbare markt voor die ongeïnteresseerd in de franje van de typische high-end Ultrabooks, maar nog steeds niet bereid om voorjaar voor bargain bin-tarief. model van vandaag heeft zelfs een solid-state drive en IPS scherm. Is dit de ideale middenweg?
Sinds Lenovo’s Yoga merk enkele jaren geleden lanceerde de 360-graden scharnier cabriolet rage, hebben een aantal concurrenten voorbeeld gevolgd met hun eigen aanpassingen van het concept. Onder hen zijn groter geweest convertibles-wier praktisch waarover we meer recentelijk onze twijfels-en minder duur, budget versies van de oorspronkelijke Yoga begrip hebben geuit. HP was een van de pioniers in de laatste markt, die inmiddels opgepikt heel veel stoom onder de algemene consument.

In tegenstelling tot de onlangs beoordeeld 15,6-inch Envy X360 15t , de HP X360 13t-U100 is voorzien van een 13,3-inch display en een zeer beheersbaar gewicht en grootte te gaan met haar. Natuurlijk, het eveneens het touchscreen, hoewel een lagere resolutie (en dus goedkoper) alternatief voor de norm voor machines in dit segment. Andere hoogtepunten zijn een stijlvolle (indien voornamelijk plastic) case design, Core i5 CPU, 8 GB DDR4 geheugen en solid-state opslag. Dit alles komt op een prijs van rond de $ 665 momenteel (Amazon), die de 13t-U100 plaatst een inkeping boven het budget segment, maar nog steeds goed binnen het bereik van mensen die op zoek binnen.
De Pavilion X360 13t-U100 is voorzien van een plastic behuizing afgewerkt met een metallic glans. Van een afstand lijkt de notebook zeker hoger-end dan het is, recht naar beneden om de flitsende chromen scharnier covers en HP logo op het schermcover. Closer up, de compromissen in bouwkwaliteit geworden wat vaker, en mensen met een scherp oog heeft dezelfde plastic productie naden bericht in de rand van de basiseenheid die bijna op het eerste gezicht om kleine scheurtjes zijn. Nog steeds, al met al, de X360 13t eruit ziet en voelt bevredigend.

Hoewel meestal vaste behoeft de zaak bezwijken vrij gemakkelijk aan een verdraaiing, en druk op de achterkant van het deksel leidt tot zichtbare verstoringen op het display. Hoewel meestal vast terwijl het rusten op een harde ondergrond, de basiseenheid lijdt aan een merkbare beetje van de opbrengst in het gebied net tussen de touchpad en toetsenbord, waar zelfs matige druk resulteert in fantoom klikken van de geïntegreerde touchpad knoppen. Afgezien van dit, de X360 lijkt goed geschikt voor algemeen gebruik, en het is zeer comfortabel, zowel op de schoot of op een bureau.
Het gewicht van slechts 1,58 kg zet het in dezelfde categorie als de Dell Inspiron 13 5368 in termen van draagbaarheid, merkbaar zwaarder dan de premie-grade Spectre X360 (1,3 kg) en Yoga 3 Pro 13 (1,2 kg), maar minder dan de Asus VivoBook Flip (1,7 kg), dat is zwaar voor een 13-inch model. Het is dus zeer bruikbaar als een cabriolet, en hoewel nog steeds aan de zware kant voor een tablet, veel praktischer in een dergelijk gebruik dan de 15,6-inch Envy X360 broer of zus. Het is ook het vermelden waard dat-mede dankzij scharnieren het kleinere scherm-the 13t’s hebben ook een gemakkelijkere tijd van het stabiliseren van het scherm dan heeft de 15t’s. Er is nog steeds een beetje bounce bij het tikken, maar het is niets bijna net zo uitgesproken als het was de laatste. Accu Asus K52J .
The Pavilion X360 beheert een standaard reeks van poorten voor zijn klasse. Er zijn in totaal drie USB poorten, waarvan twee USB 3.0 snelheid, samen met HDMI voor video-uitvoer. Ethernet niet de cut te maken, en hoewel de meeste gebruikers in de doelgroep segment waarschijnlijk niet voor de geest, is er een andere omissie die zou maken het waardevol-die wat we laten zien in de volgende sectie.
Wat precies het is dat we verwijzen naar boven? Het ontbreken van Wireless-AC-verbinding en, in feite, zelfs dual-band N connectiviteit. De X360 is beperkt tot N snelheden, en 150 Mbps degenen op dat. Dat is ongelooflijk traag door de normen van vandaag, in het bijzonder wanneer internet snelheden zelfs nu nog vaak hoger is dan 200 of 300 Mbps. Helaas is er geen manier om dit onderdeel te upgraden zonder het verwijderen van het moederbord, dat een bijna volledige demontage vereist. In plaats daarvan, de enige rationele oplossing is gebruik maken van een externe USB WLAN adapter met betere mogelijkheden. Met een Ethernet-poort aan boord, misschien is deze omissie zou niet zo pijnlijk zijn, maar de X360 voorziet niet in een van die, hetzij.
De adapter die bij de X360 13t is een standaard 45 W HP Ultrabook AC Adapter. Een gewicht van ongeveer 316 g, is het niet de kleinste rond, maar het is nog steeds relatief licht van gewicht, en het zorgt voor veel lengte van het snoer.
De demontage procedure voor de X360 13t onnodig complex, net als dat van de grotere Envy X360 15t. Ten eerste moet de gebruiker beide lange rubber voetjes van de onderzijde van de machine samen te verwijderen met een cosmetische sticker in het midden waarna tien totale schroeven aan de onderkant van het apparaat kan worden verwijderd. Vervolgens wordt het apparaat omgedraaid en opende, en de polssteun (de bovenklep) wordt volledig verwijderd door voorzichtig omhoog nieuwsgierige op de lip in de buurt van een van het scharnier covers. Twee platte kabels met ZIF connectoren overbruggen van de bovenklep om het systeem hieronder raad, dus deze moet zorgvuldig worden losgekoppeld in het proces vóór het deksel helemaal opzij kan worden gezet. Eenmaal binnen slechts enkele componenten zijn vervangen, zoals de SSD M.2 en de batterij. Iets anders zou het verwijderen van het moederbord nodig, en het RAM-geheugen kan niet worden opgewaardeerd at all.
Hoewel de belangrijkste oppervlakken bestaan ​​uit een goedkope plastic (in tegenstelling tot de hogere kwaliteit materialen gevonden in mooiere Ultrabooks), de Pavilion X360 beheert nog steeds een overwegend comfortabele type-ervaring te bieden. De toetsen zijn strak aangebracht en hebben geen wiebelen of rammelen bij aanraking. Key reisafstand is kort en bediening van kracht is relatief licht, maar feedback is helder, dus na enige aanpassing het toetsenbord moet voldoende zijn voor langere typesessies zijn. Accu Asus G74SX .

De lay-out is vertrouwd en aanvaardbaar. We betreuren de afwezigheid van een achtergrondverlichting, maar het is een relatief kleine omissie.
Hoewel de ELAN Clickpad is ruim gezien de kleinere grootte van het scherm en de resolutie, de wijzer responstijd is merkbaar trager dan normaal, en de geïntegreerde knoppen zijn lastig (zoals ze zo vaak). Waarschijnlijk dankzij de eerder genoemde vertraging, we tenminste hadden geen problemen met onderpand wijzer beweging tijdens het klikken, maar slepen en neerzetten irriteerde ons op meerdere gelegenheden, en feedback van de knoppen op de mushier kant. Gebaren, ondertussen, werden geïnterpreteerd zonder mankeren. Het touchpad oppervlak is plastic, maar het is afgewerkt met een soft-touch oppervlak waardoor het glijden over het moeiteloos.
The Pavilion X360 13t bevat een 1366×768 resolutie glossy IPS touchscreen, wat natuurlijk niet zal draaien elke heads-maar in ieder geval krijgt de klus te klaren. Daarentegen is het scherm in de Envy X360 we beoordeeld vorige maand die een hogere aanbevolen resolutie-significant dimmer (ongeveer 60 cd / m² gemiddeld) en niet echt lijken meer levendig zijn.
Wat betreft onze metingen, namen we een gemiddelde helderheid van 251,5 cd / m en een contrast van 712: 1. Deze waarden zijn redelijk minimaal en hoewel het contrast niet kan overeenkomen met die van de duurdere, “duurdere” Jaloezie x360 , de helderheid is veel beter (31% beter). De zwartwaarde is aanvaardbaar op 0,36 cd / m², en de helderheid verdeling van 84% betekent een tamelijk uniform beeld in termen van helderheid.

Het paneel in geslaagd om slechts 61% van de sRGB spectrum in onze tests, die een zwak resultaat te dekken, maar nauwelijks ongewoon voor machines van deze prijs. Zelfs de Envy alleen bereikt 64%, dus afgezien van resolutie en een klein verschil in contrast, de beeldkwaliteit op het paviljoen eigenlijk aantoonbaar beter dan de Envy dankzij de helderheid en het ontbreken van PWM.

Calman metingen geven een paar verrassingen. Blauwe tinten zijn vooral afwijkend, met zuivere blauwe het registreren van een DeltaE waarde ten noorden van 14 (ideaal is 0, wat aangeeft perfecte nauwkeurigheid). Magenta is ook een probleem, en een aantal andere kleuren ook zweven rond de 5-6 mark. Gemiddeld ColorChecker DeltaE is nog slechts 6,7 dankzij een flink aantal van redelijk lage waarden elders, maar in het kort, dit is niet een PC die wordt gebruikt voor een soort van kleur-accurate werk (zoals het bewerken van foto’s). Zelfs na kalibratie, had de waarden slechts enigszins verbeterd. Meestal kalibratie resulteerde in een verbeterde grijswaarden waarden, het nemen van de CCT gemiddelde van tot 6538 uit 6235 en grijsschaal DeltaE tot 1,6 van 5,4. Totaal Gamma is dicht genoeg bij 2.2 al.
Buitenshuis, het paneel worstelt dankzij de edge-to-edge glanzende afwerking, maar het nog steeds beter omgaat met lichte omgevingen dan de Envy dankzij de verbeterde helderheid. Kijkhoeken zijn goed (zoals verwacht voor IPS) en lijken ook stabieler dan de 15,6-inch Jaloezie, waarschijnlijk als gevolg van verschillen in beeldschermklep ontwerp en de scheiding tussen de digitizer laag en het paneel eronder zijn. Accu Asus G75V .
The Pavilion X360 we ontvangen voor herziening was uitgerust met een Intel Core i5-7200U en 8 GB van DDR4 2133 MHz single-channel geheugen. Dit zijn stevige specs recht uit de gate, maar wij moeten herinneren dat het geheugen is niet uitbreidbaar-je hebt geplakt met wat je krijgt. De enige teleurstelling is dat, omdat het single-channel geheugen, je bent niet in staat om een ​​aantal van de andere voordelen die naast een tweede match SODIMM parallel lopen komen oogsten (in het bijzonder, sterk verbeterde geïntegreerde grafische prestaties, mits thermische stahoogte bestaat) . Toch, nogmaals, voor de gemiddelde gebruiker, deze specs zijn volkomen voldoende-en wanneer gecombineerd met de M.2 128 GB SSD, moeten we respectabele algemene prestaties van het systeem te zien.

De machine heeft geen problemen met het uitvoeren tijdens unplugged; een tweede run van 3DMark 11 terwijl de batterij stroom leverde een bijna identiek resultaat naar het origineel (1521 vs 1523). Elders LatencyMon meldt wat problemen met DPC Latencies af en stekelige die kunnen leiden tot stottert tijdens real-time audio en video streaming, maar deze pieken waren zeer zeldzaam in onze observaties, dus het is eigenlijk waarschijnlijk niet veel van een zorg.
De Kaby Lake Intel Core i5-7200U is, voor het grootste deel, een hoger geklokte versie van de Skylake Core i5-6200U . Elders, architectonisch, de verschillen zijn heel klein, zodat de extra 300 MHz (kloksnelheid: 2,5 GHz - 31 GHz) is in de eerste plaats, wat resulteert in de prestatiebonus. Deze CPU is vervaardigd met behulp van een 14 nm FinFET proces, en het is voorzien van een 15 W TDP.

We hebben tal van vergelijkingen gedaan om deze processor in context met al zijn voorgangers te zetten; zie onze speciale pagina hier voor een volledige lijst van deze. Wat betreft hoe het paviljoen X360 behandelt zich ten opzichte van zijn collega’s, het is helemaal niet slecht. Prestaties in de meeste benchmarks was over het algemeen in de buurt van de mediaan van deze processor, en in multi-CPU-prestaties, het erin slaagt daadwerkelijk op de beat Spectre X360 en de Intel Core i7-7500U . Dit is waarschijnlijk dankzij het feit dat de Spectre niet kunnen handhaven volledige Turbo kloksnelheden en zich in plaats daarvan afgestaan ​​tot 2,7 GHz voor de duur van de CPU stress test, terwijl de Pavilion X360 daadwerkelijk permanent op 3,1 GHz blijft zitten (zoals we zullen ontdekken in meer detail later).
Dankzij de behendige solid-state opslag, de Pavilion X360 13t-U100 excelleerde in ons systeem prestatietests. Voordat we naar de werkelijke scores, moeten we vermelden dat persoonlijke prestatie was altijd snel en zonder stottert of wachttijden. De X360 presteert als een premium Ultrabook-minus de fancy case design, prachtige scherm en bijbehorende premium prijskaartje.

In onze PCMark 8 synthetische prestatietests, alleen de Spectre X360 13-w023dx produceert consistent hogere scores, en alleen door single-digit marges, om op te starten (tussen de 2 en 8 procent). Scores van 4821 en 4365 in PCMark 8 Werk Versnelde en Creative Versnelde vertegenwoordigen een zeer capabele machine, en de plaatselijke Versnelde score van 3694 (opnieuw, slechts 3% onder die van de Spectre) gemakkelijk verduisteringen die van de Envy X360 we beoordeeld een maand geleden (3236) door een volledige 14%. Ter vergelijking, subjectief, de Pavilion voelt aanzienlijk sneller dan de Envy; Dit is het verschil een solid-state drive maakt.Accu Asus K53E .
Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de SanDisk SSD Z400s dat de bevoegdheden van de Pavilion X360 13T-U100, maar in de grote regeling van dingen, zoals meegedeeld door onze grafiek hieronder, dit is nauwelijks een van de snelste SSD’s rond. Mediocre schrijfsnelheden (171,2 MB / s sequentiële en 126 MB / s 4K-64, zoals gemeten door AS SSD) en slechts gemiddeld 4K prestaties in het algemeen betekenen dat de Z400s gemakkelijk overvleugelen door duurdere NVMe drives. Toch is het verschil zelfs een goedkope solid-state drive maakt om de algehele prestaties van het systeem mag niet worden onderschat, en de tijd neemt om deze cijfers te vergelijken met de Envy X360 onderstreept dit zo goed als niets.

De omvormer kan worden vervangen door een grotere capaciteit rijden zodra de machine is gedemonteerd. Natuurlijk, zoals vermeld in ons onderhoud afdeling, dat proces is niet echt eenvoudig, maar in ieder geval is het mogelijk.
Een gebied waar de Pavilion X360 nooit zal uitblinken is dat van de GPU prestaties. Het is niet slecht, maar in vergelijking met, bijvoorbeeld, dual-channel geheugen configuraties met Core i7 (zowel Skylake en Kaby Lake) CPU’s, maar blijft met bijna 30% in onze benchmarks. De 3DMark 11 GPU scores laten een kleiner gat van 5 tot 10%, maar zelfs nog, de totale prestaties, met scores zoals 1125 in 3DMark 11 prestaties in combinatie en 704 in 3DMark Fire Strike, is niet van plan om te resulteren in een speelbare framerates in bijna elke moderne spel bij verteerbaar instellingen.

Onze gaming benchmarks zijn het bewijs van deze: het Paviljoen X360 beheert slechts 43 fps op lage instellingen bij een resolutie van 1024×768 in Bioshock Infinite, en op hoge instellingen op native resolutie, zakt de hele weg naar 20 fps. Rise of the Tomb Raider, ondertussen, is volledig onspeelbaar, ongeacht de instellingen. Dual-channel geheugen zou waarschijnlijk geholpen hebben hier heel veel, maar hoe dan ook, is de X360 nooit bedoeld voor gaming om mee te beginnen.
Tijdens onze synthetische stresstests (met behulp van Prime95 en FurMark), de Pavilion X360 overtrof de verwachtingen. Tijdens de volledige CPU stress, de processor in geslaagd om te blijven geblokkeerd op 3,1 GHz voor de gehele duur van de test, met een stabiel genoeg temperaturen (76 ° C max) dat we zijn comfortabel te zeggen dat we niet verwachten dat dit meer dan een zou zijn veranderd zelfs op langere termijn. GPU stress, ondertussen, geproduceerd kloksnelheden schommelen tussen 950 en 1000 MHz na een korte tijd.

Gecombineerde spanning natuurlijk een beetje meer problematisch voor de kleine machine. Terwijl de GPU frequenties steeds dezelfde waarden gehouden, de CPU ontslag zich slechts 1,6 GHz (onder de basis kloksnelheid) gedurende de duur van de proef. Ondanks deze temperaturen nog nooit hoger dan 68 ° C, wat suggereert dat dit een beperking TDP plaats van een thermische één. Accu Asus G75VW .
Fan The Pavilion X360 is relatief rustig in de meeste gevallen, maar het doet produceren een hoge toon janken die irriterend zijn voor sommige gebruikers kunnen zijn. Ook bij lagere ventilatorsnelheden, was er een zeer bijzondere ratelend geluid die bijna klinken alsof de ventilatorlagers ons bepaalde eenheid kan gaan slecht. Toch zullen we de laatste symptoom krijt op een eigenaardigheid met onze specifieke test machine, omdat het zeer waarschijnlijk is niet indicatief voor een breder probleem. Een totale belasting maximaal slechts 40,3 dB (A) en een mediaan van slechts 36 dB (A) zijn zeer goede resultaten.

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Accu Asus X52J online Kopen

January 9th, 2017

Een krachtige huidige generatie i7 CPU in combinatie met een dedicated GPU - op papier, de 15,6-inch HP Pavilion 15t-au100 lijkt een zeer gewilde notebook. Een langzame conventionele harde schijf, een dim display en de korte levensduur van de batterij zijn de meest opvallende nadelen.
Zoals deze is geconfigureerd, de 15,6-inch HP Pavilion 15t-au100 wordt geleverd met 8 GB RAM en dezelfde Nvidia GeForce 940MX grafische kaart als zijn kleinere 14-inch broertje Pavilion 14-al003ng , die we beoordeeld minder dan 6 maanden geleden. De grotere beoordeling notebook is voorzien van een huidige generatie dual-core Kaby Lake Core i7 processor, maar komt met een 1 TB schotel-gebaseerde harde schijf - de 14-inch model geleverd met een 256 GB SSD in plaats daarvan.

Op het moment van schrijven, zijn we niet in staat om een ​​exacte match voor onze 15,6-inch Pavilion op HP’s Amerikaanse website te vinden. De huidige modellen zoals de T9Y85AV - HP noemt de notebook een “creatieve powerhouse” - zijn uitgerust met de GeForce GTX 950M en quad-core processors Skylake. De laagste configuratie - geprijsd op $ 620 - begint met de Intel Core i5-6300HQ (2,3 GHz tot 3,2 GHz, 6 MB cache, 4 cores), 8 GB SDRAM (geconfigureerd als 1x 8GB) en de eerder genoemde GeForce GTX 950M. Er zijn nog andere verschillen: deze configuratie wordt geleverd met een conventionele 1 TB harde schijf als goed, maar zei schijf draait nu op 7200 RPM in vergelijking met de herziening notebook schamele 5400 RPM. By the way: de upgrade naar een 256 GB PCIe NVMe M.2 SSD kost slechts $ 60, dus kunnen we van harte aanbevelen. Een touchscreen FHD IPS-scherm (1920 x 1080) kost $ 70 extra; de UHD (3840 x 2160) IPS UWVA touchscreen-versie kost $ 220 extra. De Intel Core i7-6700HQ (2,6 GHz tot 3,5 GHz, 6 MB cache, 4 cores) is ook verkrijgbaar met een Nvidia GeForce GTX 960m. Met deze CPU / GPU combo, 16 GB RAM-geheugen (2 x 8 GB) en de UHD touchscreen, de prijs klimt boven de $ 1300. Accu Asus X52J .
Gezien de lage instapprijs punt, kunnen we niet verwachten van een high-end aluminium clamshell design, dus het zal niet als een verrassing komen dat de Pavilion 15t volledig is gemaakt van plastic. De kleur van onze review notebook heet “Modern Gold”, hoewel andere kleuren zijn vermoedelijk ook beschikbaar. De hoeken van het chassis zijn afgerond en de oppervlakken zijn licht geweven, zodat vingers niet gemakkelijk ontaarden en vingerafdrukken zijn geen probleem, ook niet. De bodem bestaat uit een reservoir waarin de tray wordt geplaatst. Gekleurde strepen sieren de polssteun; een chroomkleurige logo siert de deksel. De scharnieren zijn bedekt met chroom-gekleurde plastic. Stijfheid is verre van stellaire: drukken op het toetsenbord lade of het deksel wordt begeleid door merkbaar buigen. Vooral de linker polssteun is nogal zwak - de vermoedelijke dader is de DVD-RW drive zitten recht onder. Torsiestijfheid is ook vrij laag, hoewel krakende geluiden op worden gehouden op het minimum.
Hoger-end - en dus duurdere - notebooks zoals de Asus Zenbook UX510UW of de Dell XPS 15 9550 niet alleen gebruik maken van meer luxe materialen zoals aluminium voor de bouw, ze zijn ook dunner en hebben een kleinere footprint.
De HP Pavilion 15t-au100 is dun zover het compliment van de fysieke poorten betreft uitgerust. USB Type-C is niet aan boord en geen van beide zijn meerdere video-outs - HDMI is de enige optie. Terwijl de onlangs herziene HP Pavilion 15 UHD T9Y85AV een DVD-RW drive niet voorzien, is onze review notebook uitgerust met één. De haven plaatsing is naast ideaal met alle belangrijke poorten zich aan de linker- en rechterkant naar achteren.
SD-kaartlezer prestatie is - volgens tests uitgevoerd met onze Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II referentiekaart en AS SSD - ook niet overdreven indrukwekkend op ongeveer 88 MB / s. Deze prestatie is nog steeds goed genoeg om boven de Asus Zenbook UX510UW, echter, die lijdt aan bijzonder middelmatig transfer rates.
Draadloze connectiviteit is hoffelijkheid van een RTL8723BE Wireless LAN 802.11n PCI-E NIC (b / g / n) module. Onze real-world-test een meter van onze Linksys EA8500 router-test toonde overdrachtsnelheden van 53 Mbps , Die verbleekt in vergelijking met de broer of zus Pavilion 15 UHD T9Y85AV met de dual-band Intel 7265 module en opgenomen overdrachtsnelheden dichter tot 500 Mbps. We tegenkwamen nooit druppels of andere connectiviteit problemen tijdens onze tijd met de notebook. Accu Asus X71SL .

Afgezien van de laptop zelf en de power adapter, HP bevat geen accessoires. HP’s homepage heeft ook geen speciale accessoires, alleen generieke degenen zoals muizen of draagtassen.

Zelfs na het verwijderen van de negen Philips schroeven aan de onderkant, konden we het demonteren, waarschijnlijk omdat er extra schroeven verborgen onder de rubberen strips aan de onderzijde. Kijk dan op de relevante sectie in onze review van de HP Pavilion 15 UHD T9Y85AV voor meer informatie. In theorie zou het mogelijk zijn om de bestaande 2,5-inch harde schijf, beide ram slots, evenals de (open) M.2 slot voor upgrades.

HP beschermt de notebook met een 12 maanden garantie tegen defecten. Een 2-jaar garantie met “Accidental Care met haal- en brengservice” kost $ 80 op het moment van aankoop.
De toetsen zijn glad zwart plastic en licht hol. Zoals we eerder aangegeven, is er een behoorlijke hoeveelheid toetsenbord flex, zodat de feedback is niet zo stevig als we zouden willen. De achtergrondverlichting - on / off alleen - is een nice-to-have functie die het typen in donkere omgevingen verbetert. We moeten erop wijzen dat de functie-balk met zijn half-sized toetsen lijkt te veel helderder dan de andere rijen zijn. Tijdens het werken in het volledige donker, kan het helderder licht storend.

De HP Imagepad met multi-touch gebaren ondersteuning werkt redelijk goed voor zover responsiviteit en controleerbaarheid betreft, maar zoals we hebben opgemerkt in een eerdere beoordeling, verlaat het klikmechanisme te wensen over. Naast de sponsachtige feedback, het touchpad van de herziening notebook rammelde merkbaar bij het tikken.

Voor meer informatie over het toetsenbord en de touchpad kunt u ook een kijkje nemen op onze review van de te nemen HP Pavilion 15 UHD T9Y85AV .
Onze review laptop is uitgerust met een 15,6-inch FHD IPS UWVA-scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en een pixeldichtheid van 141 ppi. In tegenstelling tot de niet-glare panelen die momenteel worden aangeboden op de website van HP’s, het scherm is glanzend en vergelijkbaar met die HP gebruikt voor de kleinere Pavilion 14-al003ngnd . Op het moment van schrijven, HP biedt zowel FHD en UHD IPS weergeeft, met of zonder touch functionaliteit. Accu Asus X52F .

Helaas, het display is erg zwak op 175 cd / m² - zeker in vergelijking met de 4K UHD matte paneel in de HP Pavilion 15 UHD T9Y85AV , die 320 cd / m² bereikt. Nog steeds, een blik op de directe concurrenten blijkt dat lage helderheid is niet per se ongewoon in dit segment. De helderheid distributie is ronduit verschrikkelijk op slechts 69%, maar de contrast ratio van meer dan 1000: 1 is heel fatsoenlijk. Backlight bloeden is ook beperkt doordat de helderheid is zo laag en treft vooral de onderkant van het scherm.
De dekking van de AdobeRGB en sRGB kleurruimte is ook laag op 45% en 65%, respectievelijk. Alleen de Acer Aspire E5-575G-549D doet hier erger. Kluis te zeggen, de Pavilion 15t is niet geschikt voor foto of video-editing, maar voor tekstverwerking of surfen op het web kleur dekking is veel minder een probleem.
Onze check met de X-Rite spectrofotometer onthult wederom weinig inspirerende prestaties zover kleurnauwkeurigheid betreft. Hoewel een gemiddelde DeltaE kleurafwijking van 5,7 is niet onverwacht voor dit type paneel, de maximale DeltaE afwijking van 22,5 voor blauw is behoorlijk indrukwekkend op een negatieve manier. Toch is de grijstinten DeltaE, de gamma-waarde en de kleurtemperatuur zijn perfect aanvaardbaar. Een kalibratie niet zorgen voor de outlier-kleuren blauw en magenta, maar de beeldkwaliteit verbetert nog steeds aanzienlijk.

Outdoor slecht zicht vanwege de marginale helderheid van het scherm in combinatie met de glare-type paneel. Zelfs in de schaduw, moesten we regelmatig aanpassen van de tilt-paneel om vervelende reflecties te voorkomen. Omdat het scherm is gebaseerd op IPS-technologie, de kijkhoek stabiliteit is heel goed zonder grote kleurverschuivingen of inversies.
De dual-core Intel Core i7-7500U processor is in staat om zeer fatsoenlijke prestaties. Zoals vermeld in onze inleiding, biedt HP de Pavilion 15t met quad-core i7 CPU’s, die beter geschikt voor zware multitasking, vooral als de toepassingen gebruik van de extra cores kunnen zijn. De 8 GB DDR4-2133 SDRAM nemen een single slot, zodat het RAM-geheugen in dit geval loopt in enkele en niet dual-channel mode. Een maximum van 16 GB (2 x 8 GB) worden ondersteund. Vanwege de discrete graphics die door de Nvidia GeForce 940MX, dual-channel mode is niet zo belangrijk als het zou zijn voor systemen met een beroep op een geïntegreerde GPU. Onze beoordeling notebook is uitgerust met een 5400 RPM 1 TB harde schijf; HP’s huidige selectie noemt een 7200 RPM 1 TB schijf als de optie entry-level. SSD-schijven zijn optioneel. Sommige Pavilion 15t modellen - bijvoorbeeld de X7P45AV - worden geleverd met een 128 GB SSD M.2 plus een 1 TB 7200 rpm SATA-schijf, die snel opstarten en laden snelheden evenals ruime opslag garandeert. Accu Asus X53S .
De Intel Core i7-7500U is een sober dual-core processor een deel van de Intel’s Kaby Lake generatie met een TDP van 15 watt. De core snelheid van 2,7 GHz kan worden opgevoerd tot 3,5 GHz (voor beide cores) via de Turbo. Terwijl zijn single-core prestaties is bijna identiek, de i 7-6700HQ trounces de ULV CPU als het gaat om multi-core-gebruik, het aanbieden van ongeveer twee keer de prestaties dankzij de twee extra cores.

Enigszins teleurstellend is het feit dat de HP smoort de prestaties van het Paviljoen 15t zodra het draait op de batterij. Case in point: een volgende run van Cinebench 15 toonde een vermindering van de multi-core prestaties van ongeveer 20%.
We maken gebruik van PCMark 8 om een ​​globaal idee van de prestaties van het systeem te krijgen. The Pavilion 15t doet haar heel goed, ondanks de magere prestaties van de harde schijf: afhankelijk van de sub-score we kijken, zelfs notebooks zoals de Dell XPS 15 en HP’s eigen Pavilion 15 UHD met quad-core i7-processors en solid state drives niet veel beter presteren. Tijdens onze tijd met de laptop, hadden we geen problemen, zoals onverwachte vertragingen of driver glitches tegenkomen.

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Vervangende Laptop Accu Asus A32-N50

January 5th, 2017

Cabrio’s met sterke prestaties zijn altijd een favoriet van het publiek. Asus packs een Skylake i7 processor in een flat zaak en hoopt op het beste, maar er zijn een paar problemen. In onze uitgebreide evaluatie, zullen we de Transformer 3 Pro en zijn plaats in de competitieve converteerbare markt te bespreken.
Iedereen wil een krachtige cabriolet, maar vaak een compacte behuizing lager dan dat van de mogelijkheden van een full-sized laptop. In feite, vaker wel dan niet, tabletten en cabrio zijn van onderling zeer conservatieve processoren en een dedicated videokaart is een zeldzaam gezicht in dit segment. Dat laatste geldt ook voor ons testmodel, de Asus Transformer 3 Pro. De technische specificaties van deze 12,6 inch convertible zijn indrukwekkend: een Intel Core i7-6500U , 16 GB RAM en een 512 GB SSD. Asus biedt een alternatief voor de opslag apparaat en de processor, zoals de zwakkere Intel Core i5-6200U . De opslagapparaten variëren van 128 GB tot 1 TB. De M.2 SSD’s worden aangeboden door de fabrikant werken met SATA3 en PCIE Gen3 x4.

Ons testmodel maakt gebruik van een 512 GB SSD op SATA 3 snelheden. Het model heeft de snellere processor en 16 GB RAM. Het pakket wordt vermeld voor 1599 euro.

We kozen interessante convertibles om te concurreren met de Asus Transformer 3 Pro in onze review. We hadden niet onze zoektocht naar de cabrio’s met dezelfde CPU als ons testmodel te beperken. In feite, sommige van onze vergelijking modellen maken gebruik van zeer conservatieve Intel Core m CPU’s. Dit zal leiden tot een aantal interessante prestaties verschillen later in deze review.
De glazen gevel is stijlvol en dient als input medium. De zaak en de kickstand van de Asus Transformer 3 Pro zijn gemaakt van een zeer innovatieve maar robuuste magnesium-aluminium-legering. Dit houdt het apparaat zeer dunne (8,35 mm) en licht, zonder in te boeten stevigheid. De kickstand kan worden opengesteld voor 155 graden, maar de twee scharnieren zijn nogal stijf, wat betekent dat de gebruiker zal hebben om een ​​beetje geweld te gebruiken. De Asus Transformer 3 Pro heeft een zeer dunne toetsenbord dock, die hang naar de cabriolet met een magneet connector van onderen. Als de converteerbare is gesloten, dit dok beschermt het scherm. Accu Asus AP21-T91 .

Asus is de verkoop van het apparaat met twee kleuren: Icicle-Gold en Titanium-Grey. Het toetsenbord dock kan worden gekocht in 4 kleuren (groen, bruin, organge en beige), wat betekent dat er in totaal 8 kleurencombinaties. De afwerking is erg leuk: de verschillende onderdelen van het apparaat zijn netjes geïnstalleerd en de kloof tussen de materialen zijn zelfs. Over het algemeen, het ontwerp is zeer aantrekkelijk (subjectieve), maar we moeten een aspect van dit apparaat kritiek: de keyboad dok van de Asus Transformer 3 Pro moet zich magnetisch vast te zetten aan de bovenkant van de converteerbare wanneer het wordt gesloten.
De grootte vergelijking blijkt dat de Asus transformator 3 Pro is een van de dunste toestellen. De HP Elite x2 1012 G1 is een beetje slanker (dikte). Het gewicht van ons testmodel is 1130 gram (inclusief toetsenbord). Afzonderlijk, het toetsenbord dock weegt 340 gram en de tablet weegt slechts 790 gram. De Asus Transformer 3 Pro is slechts iets zwaarder dan 1 kg - relatief licht.
Door de compacte bouw, wordt de converteerbare beperkt tot een bepaald aantal interfaces. Aan de rechterkant, zal de gebruiker een USB 3.0-poort naast een HDMI-interface en een USB-C 3.1 te vinden. De laatste wordt gebruikt om de converteerbare laden. Aan de andere kant, de zaak sport een kaartlezer (alleen MicroSD-kaarten) en een audio-aansluiting. Dit is de volledige omvang van de connectiviteit die door de Asus Transformer 3 Pro. De USB-C 3.1 interface ondersteunt Thunderbolt 3 en kunnen variuos adapters gebruiken om de connectiviteit van de tablet uit te breiden. Een dergelijke adapter is beschikbaar voor het uitvoer (HDMI) en een andere aanbiedingen Ethernet. Toch moeten we er rekening mee dat deze adapters te gebruiken, moet men opgeven de enige poort opladen van deze cabriolet. De plaatsing van de poorten verzekert gebruikscomfort ze allemaal vrij hoog.
De Intel Dual-Band Wireless-AC-7265 WLAN module van de Asus Transformer 3 Pro ondersteunt 2,4 en 5 GHz-netwerken. Theoretisch, het biedt tot 867 MB / s, maar we konden deze snelheid in onze review niet te bereiken. We zetten de optimale omstandigheden, maar ons testmodel bereikte slechts 685 MB / s (verzenden) en 560 MB / s (ontvangen). De vergelijking tabel blijkt, de Asus Transformer 3 Pro heeft een klein nadeel tijdens het ontvangen van gegevens. Bij het verzenden van het testmodel presteert op een vergelijkbaar niveau van de concurrentie. De Apple MacBook Pro 13 2016 de best presterende model van onze vergelijking.
De Asus Transformer 3 Pro is voorzien van de Trusted Platform Module 2.0 (TPM). Bovendien kan de Windows login worden ontgrendeld met behulp van gezichtsherkenning. Dit is meer een gimmicky feature dan een betrouwbare, beveiligingsfunctie. Accu Asus A32-N50 .
De tablet en een toetsenbord-dock meegeleverd. Het pakket bevat ook verplichte accessoires, zoals de power adapter, garantie-informatie en een korte handleiding. Een ASUS Pen actieve stylus kan ook worden gevonden tussen de inhoud van de levering. Optionele accessoires, zoals een grafische dock, kunnen worden gekocht bij Asus en direct verbonden via de Thunderbolt-interface 3. Dit zou vergroting van de grafische prestaties. Officieel is er nog geen informatie over de prijsstelling van de graphics dock. Bovendien kunnen onderdelen van 3rd party fabrikanten worden gebruikt met de Thunderbolt 3 en USB 3.0 interfaces. Asus biedt een zeer mooie uitbreiding, de Universal Dock (via de Thunderbolt-interface 3). Op het moment van testen, dit accessoire is beschikbaar voor 129 euro.
Upgrade-opties voor de Asus Transformer 3 Pro maakten geen deel uit van het plan. Als zodanig is het niet mogelijk om te wisselen van de SSD voor een grotere (handmatig).

De Asus Transformer 3 Pro sport een camera aan de voorzijde en de achterzijde. De camera aan de voorkant (2 MP) wordt vooral gebruikt voor video-overdracht, zoals Skype sessies. Aan de achterzijde, de belangrijkste camera maakt foto’s tot 13 MP. De OmniVision OV13850 camerasensor biedt voldoende kwaliteit voor snapshots. Echter, voor hoogwaardige foto’s, raden wij u aan een DSLR camera plaats.
Volgens de informatie op de website van Asus, de Transformer 3 Pro is verkrijgbaar met Windows 10 Thuis of Pro. Asus heeft geen officieel geen andere besturingssystemen ondersteunen. In de download secties worden alle drivers voor Windows 10 64-bit.
De WQHD + multi-touch scherm doet goed werk. Input wordt snel herkend en uitgevoerd. Als je van het werken met een touchscreen, dan moet u op de Windows opschaling naar 200%. De hoge resolutie van het 12,6 inch scherm geeft de symbolen en bijschriften zeer fijn en klein te maken. De ASUS Pen actieve stylus (meegeleverd met de tablet) is een zinvol alternatief als je wilt om het touchscreen te gebruiken. De Active stylus werkt goed, maar het kan niet worden opgeborgen in de converteerbare.Accu Asus A42-G74 .
De Asus Transformer 3 Pro biedt een mooi toetsenbord dock, die een ClickPad omvat. De dock kan worden aangesloten met behulp van de magnetische sluiting. Het toetsenbord dock wordt geleverd in 4 verschillende kleuren en de individuele toetsen meten 16 x 15 mm (breedte x hoogte). De zeer dunne toetsenbord heeft een slag afstand van 1,4 mm. Hoewel het drukpunt van elke toets is tastbaar, zouden we vonden het leuk om een ​​beetje sterker. Typisten moet op zoek naar een beter toetsenbord, zoals het toetsenbord dock heeft een goede baan, maar kan niet professioneel keyboards vervangen.

De multi-touch ClickPad meet 10,6 x 6,2 mm en is mooi geïntegreerd in de bodem van het dok. Het oppervlak is glad, waardoor de vinger gemakkelijk glijden over. Echter, in vergelijking met de kwaliteit van het toetsenbord dock en het geval, de ClickPad is zeer slecht. Deze glazen touchpad lijdt aan diverse kwesties en chief onder hen is de onbedoelde beweging van de cursor. Hoewel de touchpad punten kunnen scoren met de ondersteuning van Windows 10 gebaren, vaak, springt de cursor naar een andere plek. Voorts is het niet goed geïntegreerd in het dok, waardoor zij iets klepperen gebruikt. Een hoorbaar klikgeluid bevestigt een uitgevoerde klik (in de buurt van de onderkant van het touchpad).
Asus heeft een WQHD + display met een resolutie van 2880 x 1920 pixels in de Transformer 3 Pro geïnstalleerd. De 12,6 inch diagonaal van het paneel vertaalt een pixeldichtheid van 275 dpi. De multi-touch IPS paneel heeft een gemiddelde helderheid van 307 cd / m². Dit betekent dat onze cabriolet is een beetje helderder dan de Lenovo ThinkPad X1 , maar de rest van de concurrenten zijn zeker helderder dan ons testmodel. Het grote contrast (1090: 1) en de lage zwartwaarde (0,29) zorgt ervoor dat de kleuren sterk blijven en dat de getoonde zwarte bevredigend is. We hebben niet een grijze tint in elke scène te vinden. De verlichting van het paneel is een zelfs bij 91%.

Gezien de prijs van het testmodel, de kwaliteit van het scherm aan onze verwachtingen. Asus geen andere panelen bieden voor dit model. Naar onze mening, andere panelen zou niet hebben extra toegevoegde waarde van deze converteerbare, als het scherm van ons testmodel past wonderwel aan. Accu Asus A42-G75 .

We zijn blij te merken dat, tijdens onze review, hadden we geen problemen, zoals “Screen Bleeding ‘(vooral in donkere scènes) tegenkomen.

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Laptop Accu Asus A42-G73 vervangen

December 28th, 2016

HP biedt nu Kaby Lake processoren in hun 15-inch Pavilion X360 convertibles. Naast de verbeterde 7de generatie Intel-chips, zijn enkele andere wijzigingen doorgevoerd. Zijn deze verbeteringen genoeg om ons te spiegelen over de Pavilion, of is het niet aan de landing plakken?
Kaby Lake is aangekomen in HP’s X360 convertible notebooks. Terwijl de bijgewerkte Spectre X360 is afgestemd voor power users, is het Paviljoen X360 lijn gericht op consumenten die een 2-in-1 notebook tegen een lagere prijs willen. The Pavilion X360 15t is de grootste van hybriden HP’s. We keken naar de Skylake versie van dit apparaat niet al te lang geleden en nu opnieuw de 15-inch Pavilion X360 om te zien welke verbeteringen de upgrade naar Kaby Lake kunnen brengen.

Ons testexemplaar is uitgerust met een Intel 7 Generation Core i5-7200U en de nieuwe Intel HD Graphics 620 GPU, maar draagt dezelfde 8 GB RAM-geheugen en 1 TB harde schijf van zijn oudere broer. Onze configuratie verkoopt momenteel op HP’s site voor US $ 799. Potentiële kopers op zoek naar wat geld te besparen kunnen kiezen voor de meer betaalbare i3-7100U, 4 of 6 GB RAM, en een resolutie van 1366 x 768 resolutie display voor zo laag als US $ 540. Er zijn ook 11- en 13-inch varianten verkrijgbaar bij HP.

Dit onderzoek zal zich vooral richten op de verschillen tussen onze Kaby Lake model en de eerdere Skylake versie ( HP Pavilion 15-bk001ng ). Concurrenten als Lenovo zijn niet tevreden te rusten op hun lauweren geweest en hun Yoga lijn naar Kaby Lake upgrade ook; als zodanig, zullen we ook vergelijken met onze Pavilion X360 om de bijgewerkte versies van de apparaten Lenovo’s: de Lenovo Yoga 510-15IKB en de Lenovo Yoga 710-14IKB . We zullen ook vergelijken met de Dell Inspiron 15 5568 , een andere 15-inch convertible.
Het chassis blijft ongewijzigd ten opzichte van zijn voorganger plastic sparen voor de kleuropties. Naast een standaard zilverkleurige afwerking (genaamd “Natural Silver”), het apparaat is nu verkrijgbaar met een aantal zeer gewaagde kleur opties ( “Hoofd Rode” en “Sport Purple”) voor een extra $ 10. Onze review unit draagt ​​de Sport Purple afwerking, en de kleur is opvallend en zeker steekt in een menigte. De matte afwerking is heel gevoelig voor sneetjes en krassen, nochtans; onze review unit toonde enkele opmerkelijke slijtage na een paar weken gebruik. Accu Asus A32-N56 .

Hoewel het chassis is bedekt met kunststof, blijft vrij stevig. Wanneer het toetsenbord dek en de basis worden ingedrukt, hebben ze geen haperingen. Het midden van het deksel kan gemakkelijk worden ingedrukt (vooral bij uitoefenen van druk op het logo in het midden), maar de displaybehuizing niet buigen of draaien veel. De onderzijde blijft stabiel onder druk en vertoont geen grote vervorming. Het toetsenbord dek is stevig ook. Ondanks constante druk, het toetsenbord nauwelijks beweegt en er geen flex helemaal tijdens het typen. Openingen rond het toetsenbord zijn zichtbaar, maar klein.

De scharnieren zijn stevig en houdt het scherm op zijn plaats tijdens het typen met absoluut geen wobble. Indien aanraakinvoer wordt gebruikt, het scherm niet met een beetje maar snel herstelt zich in de oorspronkelijke stand. Magneten worden gebruikt om het deksel te houden op de basis als de notebook gesloten of tabletwerkstand, zodat twee handen nodig om deze te openen. De scharnieren wacht tot het scherm volledige cirkel draaien, het draaien van de notebook in een tablet. Deze beweging is soepel en gemakkelijk.

Het apparaat is vrij groot en erg zwaar voor tablet-gebruik; de Inspiron 15 5568 en Yoga 710-15IKB zijn ongeveer 0,23 kg (0,5 lbs) lichter ondanks het feit dat het dezelfde grootte. Onze Pavilion is het moeilijk om vast te houden in de tablet-modus voor langere tijd.
De nieuwere Pavilion X360 is even groot als de oudere en niet significant anders dan de andere machines. Het Dell is iets groter, hoewel de toename in grootte is minimaal. De Lenovo Yoga 710-14IKB heeft zeker de kleinste voetafdruk van de notebooks, maar heeft ook een kleinere 14-inch scherm.
De upgrade naar Kaby Lake heeft verlaten de haven lay-out onaangeroerd. Het apparaat is uitgerust met drie USB type-A-poorten (waarvan één USB 2.0), HDMI, een combo audio-aansluiting, en een Gigabit Ethernet-poort. Hoewel er voldoende connectiviteit, het zou leuk geweest zijn om een ​​USB type-C-poort te zien op dit apparaat. Helaas, de moderne haven is nog steeds afwezig.
De SD-kaartlezer is erg diep en ingebracht kaarten zitten gelijk met de zijkant. Met behulp van onze Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II Referentie-Card, we gemeten snelheden vergelijkbaar met die in onze laatste test. Het apparaat zit nog steeds boven het gemiddelde voor zijn categorie en handig verslaat de Dell Inspiron met lees- en schrijfsnelheden die meer dan drie keer sneller.
The Pavilion X360 is uitgerust met een Intel 802.11 ac 1×1 draadloze kaart met geïntegreerde Bluetooth 4.2. Vanwege de compatibiliteit met zowel de 2,4 GHz en 5 GHz band, WiFi-verbindingen zijn zeer solide. In ons signaal test, onze apparaat behaalt een ontvangende snelheid van 344 Mbit / s en een verzendende snelheid van 309 Mbit / s. Dit is vrij dicht bij het theoretische maximum van 433 Mbit / s en is meer dan snel genoeg voor dagelijks gebruik. Streaming media moet geen probleem zijn, maar overdracht van grote bestanden via draadloze verbindingen kan enige tijd duren. Accu 32-K55 .
Onderhoud kan nogal moeilijk zijn. Er zijn twaalf kruiskopschroeven aan de onderkant, maar slechts vier zichtbaar zijn. Zes schroeven kan worden gevonden onder de rubberen voetjes van het apparaat, terwijl twee meer zijn verborgen onder plastic lipjes die zijn beveiligd met lijm. Wees gewaarschuwd: in het verwijderen van deze tabbladen, het chassis kan gemakkelijk worden gejat. Zodra de schroeven uit zijn, kan het binnenwerk worden benaderd door het losmaken van het toetsenbord dek.

Wees voorzichtig met het uit het nemen van het toetsenbord. De plastic clips die zijn plaats kan gemakkelijk worden gebroken, en de randen van de behuizing krassen zonder veel inspanning. Er zijn ook drie dunne lintkabels het bevestigen van het toetsenbord aan op het moederbord. Deze moeten worden losgekoppeld voordat u onderhoud uitvoert.

De enige onderdelen die gemakkelijk kunnen worden verwisseld zijn de harde schijf, batterij en draadloze kaart. De RAM-module kan worden opgewaardeerd, maar verdere demontage vereist is. De CPU is gesoldeerd op het moederbord.
Het toetsenbord is sterk verbeterd ten opzichte van het vorige model. Onze huidige test unit heeft een Amerikaanse lay-out met een numeriek toetsenblok. De pijltjestoetsen krap als het omhoog en omlaag pijltjestoetsen zijn de helft van de grootte van de linker en rechter. Het toetsenbord bevat nu een functie node gemist van onze vorige unit: een backlight. Er is slechts één niveau, maar het witte licht voldoende licht en maakt het toetsenbord leesbaar in het donker. Merk op dat de achtergrondverlichting niet standaard opgenomen; het moet op het moment van aankoop voor een extra $ 30 US worden toegevoegd.

Zoals we in onze eerdere beoordeling opgemerkt, zijn de toetsen zijn zacht en niet klepperen. Er is een lage, holle “dreun”, toen we met geweld en snel getypt. Toetsen zijn responsief en registreren elke druk op, maar zijn een beetje papperig en lijden aan een korte drop en undefined stop. Over het algemeen, het typen is een veel betere ervaring dan voorheen, en het toetsenbord is meer dan redelijk. Hoewel professionele typisten niet kan worden opgewonden om dit toetsenbord te gebruiken voor lange sessies, het zeker krijgt de klus te klaren. Accu Asus A32-K72 .

Het toetsenbord dek heeft een grote vijand: vingerafdrukken. Vinger en palmolie lijken onmiddellijk houden aan de belangrijkste oppervlakken na contact en kan enige moeite om af te vegen nemen.

Het touchpad is nogal slordig. De kunststof heeft een lichte textuur erop dat er voldoende wrijving biedt, terwijl de resterende onopvallend, maar de touchpad niet altijd registreren tracking. We waren niet zeker of dit was een probleem met onze specifieke unit, maar het werd toch storend. Scrollen met twee vingers ook inconsistent geregistreerd, leidt tot een aantal frustrerende ervaringen. Links en rechts-klikken zijn consistent, maar de touchpad hol klinkt en voelt niet erg stevig. Gebruikers zullen regelmatig vinden zelf kiezen om te navigeren via het touchscreen.

Het touchscreen is een genot. Het is zeer snel reageert en onmiddellijk herkent multitouch gebaren. Terwijl de trackpad is frustrerend, het touchscreen is een geweldige optie voor input en navigatie. De scharnieren wiebelen een beetje als contact wordt gebruikt, maar het scherm is snel te stabiliseren.
De nieuwe unit heeft dezelfde IPS-paneel als voorheen, en de 1920×1080 resolutie blijft ongewijzigd. De gemiddelde maximale helderheid van 210,7 cd / m2 is een kleine verbetering, maar nog steeds achterblijft bij de concurrentie. Er is enige merkbare ontluchting van de verlichting aan de onderzijde van het scherm.

Responstijden zijn fatsoenlijk, maar onder het niveau van concurrenten. De PWM-frequentie is ook vrij laag en kan enige vermoeidheid van de ogen na langdurig gebruik veroorzaken.
Zwartniveaus en contrast ratio zijn ook indrukwekkend. Donkere scènes in video clips hebben een onaangename “block” effect en merkbaar lawaai. Interessant zwartniveaus op onze review eenheid waren veel slechter dan de Skylake model; als zodanig, kunnen deze problemen gebreken specifiek ons ​​apparaat en niet de gehele lijn.

kleurweergave is ook vrij gemiddeld en in lijn met concurrerende notebooks, maar kunstenaars en anderen die kleuraccurate displays iets anders moesten zoeken. Kleuren moeten voldoende zijn voor kantoorwerk en casual gebruik zijn, maar gebruikers zullen willen het scherm te kalibreren voor het beste resultaat. Out of the box, het scherm van de notebook is voldoende maar heeft geen noemenswaardige voordelen te bieden.Accu Asus A32-K53
Als gevolg van de dim achtergrondverlichting van het scherm en de glanzende afwerking, het Paviljoen is niet geschikt voor gebruik buitenshuis. Terwijl het scherm binnen trillend, is het zeer moeilijk om buiten gebruik. Zelfs in de schaduw is het scherm sterk reflecterend en moeilijk te zien. Het display niet goed doen bij bewolkt weer en was volledig onbruikbaar in direct zonlicht..
Kijkhoeken zijn goed dankzij de IPS-technologie in het display. Het scherm is te gebruiken vanuit vrijwel elke hoek, maar krijgt opvallend dimmer wanneer bekeken vanaf de zijkant. De lage helderheid maakt het bekijken moeilijker afgelopen 45 graden, maar de kleuren nauwkeurig blijven en afbeeldingen zichtbaar zijn.
Dankzij de krachtige Kaby Lake Core i5-processor, de Pavilion X360 behandelt algemeen gebruik en kantoorwerk met aplomb. Iets meer veeleisende, zoals foto / video editing of gaming, brengt het apparaat op de knieën. De zwakke onboard graphics en langzaam 5400 RPM storage drive veen het apparaat in zwaardere workloads.
De belangrijkste verandering in onze apparaat is de upgrade naar de 7de generatie Intel Core i5-7200U processor gebaseerd op Intel’s 14 nm Kaby Lake architectuur. De 15 W-chip is voorzien van twee hyperthreaded cores en een 2,5 GHz base clock die kan verhogen tot 3,1 GHz. Dit is matig sneller dan de Skylake uitgerust paviljoen, dat een 2,3 GHz base / 2.8 GHz boost gehad.

Dankzij de mid-range CPU, de bijgewerkte apparaat behandelt de meeste taken met gemak. Typische bureauwerk, surfen op het web, en de media zijn geen probleem. De processor blijft stabiel op de boost klok van 3,1 GHz onder belasting, met een paar druppels tijdelijk naar 2,5 GHz. Dit is het geval op de batterij werkt als goed, hoewel de dalingen zijn een beetje vaker. We zien een verbetering van 10-15% ten opzichte van de Skylake versie, die ook soepel liep. Rivalen gelijke tred houden met de Pavilion.
Het apparaat is boterachtige glad. Er zijn geen hik in web browsing of productiviteitssoftware, en het apparaat kan eenvoudig multitasken. Overschakelen naar de tabletmodus gebeurt vrijwel direct en de oriëntatie van het scherm verandert snel wanneer het apparaat wordt gedraaid. In algemene prestaties, onze apparaat blijft ongeveer 10% achter zijn rivalen. grootste zwakte van het paviljoen is hetzelfde als zijn oudere’s; de langzame HDD houdt het terug en apps kan veel tijd om open te nemen. Een SSD zou mooi koppelen met de bijgewerkte processor, maar dit zou de gebruiker installatie vereisen na aankoop.
Ons model is uitgerust met een 1 TB harde schijf van Western Digital. Snelheden ongewijzigd blijven, en ze zijn traag. Terwijl de opslagruimte is royaal, het station is traag in vergelijking met de SSD’s in zijn rivalen. Waarom HP onze machine uitgerust met een langzame 5400 rpm harde schijf is verwarrend; zelfs andere budget machines zijn meestal uitgerust met een snellere 7200 RPM harde schijven of SSD’s lage capaciteit.
De geïntegreerde Intel HD 620 grafische chip is een verbetering ten opzichte van HD vorig jaar 520. De HD 620 heeft een basis klok van 300 MHz en kan stimuleren tot 1050 GHz. Net als andere geïntegreerde grafische kaarten, deelt systeemgeheugen met andere componenten. Hierdoor GPU prestaties van de Pavilion’s lager dan dat van apparaten met grafische kaarten. Over het algemeen, grafische prestaties is middelmatig, zeker in vergelijking met de Yoga 510-15IKB’s dedicated Radeon GPU. De HD 620 is genoeg voor de ondersteuning voor meerdere beeldschermen tegen een redelijke resolutie (1920×1080), kantoorwerk, en vooraf gerenderde mediaconsumptie, maar niet veel anders. Accu Asus A42-G73 .

Games zijn een zwak voor het Paviljoen. De geïntegreerde graphics kan oudere, minder veeleisende titels op lage resoluties en minimale grafische instellingen lopen. Casual games moeten verlopen, maar de moderne titels die zwaardere workloads eisen zijn niet speelbaar. De wedstrijd krijgt een belangrijke opstap hier te wijten aan sneller DDR4 geheugen en dedicated grafische kaarten.

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

goedkope Accu Voor Dell Inspiron 1501

December 18th, 2016

De AMD model begint voor ongeveer $ 200 USD minder dan de Intel ProBook 450 equivalent. Helaas, de hit om de prestaties en de levensduur van de batterij in vergelijking met uw standaard ULV Core ix CPU is heel tastbaar.
Afgezien van Intel-based business notebooks, HP biedt ook een aantal AMD-gebaseerde oplossingen die meestal meer betaalbaar en down-to-earth in termen van functies zijn. De ProBook 455-serie is visueel identiek aan de ProBook 450-serie, behalve voor de processor swap, dus we raden het controleren van onze vorige ProBook beoordeling pagina’s voor meer informatie over het chassis en series als geheel.

Kan de mainstream A10-8700P Carrizo APU concurreren tegen de meest voorkomende Intel i5-6200U of i7-6500U CPU’s gevonden op de meeste Ultrabooks of klein bedrijf notebooks? Betekent dit bijzondere ProBook 455 AMD SKU draaien warmer of langer is dan de ProBook 450 Intel tegenhangers?
Het ontwerp is onveranderd ten opzichte van de bestaande ProBook 450 G3 als de 455 G3 is gewoon de AMD variant van hetzelfde chassis. Gebruikers krijgen nog steeds de aluminium basis en met rubber beklede matte buitenste deksel dat belooft MIL-STD 810G-normen te hebben doorstaan. Ondanks dat het een business-class notebook en design, het deksel voelt erg zwak en kan gemakkelijk worden gebogen rond de hoeken of depressief in het midden. De basis en het toetsenbord kan enigszins worden ingedrukt met een beetje kracht, maar het kromtrekken is niet groot genoeg om een ​​reden tot bezorgdheid zijn. De dubbele scharnieren zijn voldoende stijf tot de maximale 150-graden zonder Wankelende van het scherm tijdens het typen.

Bouwkwaliteit is uitstekend met onbedoelde openingen tussen materialen en slechts minimale kraken bij een poging om de basis te draaien. De binnenste beeldscherm zit vlak tegen de randen van het scherm in tegenstelling tot op een aantal van onze recente MSI gaming modellen. Zoals de meeste notebooks met optische schijven, het oppervlak direct boven de aandrijving is zwakker dan de rest van de base in termen van stijfheid. Het systeem laat een goede indruk, maar de fragiele deksel voelt alsof het op een goedkope consumenten notebook had moeten zijn in plaats daarvan.
In termen van grootte en het gewicht, de ProBook 455 G3 ligt direct rond het midden voor zijn klasse en categorie. De ThinkPad E460 is ongeveer 200 gram zwaarder en 2 mm dikker, terwijl de Dell Latitude E3570 15 is ongeveer 100 gram lichter en 2 mm dunner. Met andere woorden, de HP niet breken welke grond dan ook met betrekking tot zijn bescheiden design. Accu Dell 0F310J .
Eigenaren zullen het feit dat het systeem integreert 4x USB-poorten en 2x video-out opties, waaronder legacy VGA waarderen. Helaas zijn er geen Smart Card, WWAN, of USB Type C-opties te vinden en de nauwe plaatsing van de video-out poorten kunnen nemen kostbare ruimte op het bureau aan de linkerkant van het toestel niet anders dan op de ThinkPad E560. We zouden niet erg laten vallen van de optische schijf voor één of twee van de bovengenoemde alternatieven voor de veelzijdigheid van de ProBook verbeteren.
Transfer tarieven van de geïntegreerde kaartlezer zijn relatief traag bij slechts 80,6 MB / s lezen en 54.5 MB / s schrijven volgens AS SSD. Moving 1 GB ter waarde van beeldbestanden van onze SDXC UHS-II-test card kost iets minder dan 20 seconden.
WLAN en Bluetooth 4.0 worden beide geleverd door een Realtek RTL8723BE M.2 module. Netwerksnelheden worden beperkt door de 802.11n-standaard en dus we waren alleen in staat om een ​​maximale overdrachtsnelheid van ongeveer 89 Mbps in iPerf3 opnemen bij het staan ​​een meter van onze Linksys EA8500-test router. We ondervonden geen uitval problemen tijdens onze tijd met de ProBook.
Inclusief extra’s zijn licht op slechts een korte installatiegids, garantie-informatie, en het herstel DVD. De notebook mist een dedicated docking poort voor compatibiliteit met gespecialiseerde docking stations van HP.

Toegang tot de kern upgradeable componenten (2x SODIMM, 2,5-inch SATA III, M.2 2230 WLAN) is eenvoudig via twee aparte luiken onder de notebook. Extra onderhoud van het moederbord de verwijdering van extra schroeven en grendels rond de randen en hoeken van het bodempaneel vereist.
De plastic toetsen zijn licht hol en bieden een heldere feedback met ondiepe reizen. Ze klepperen een bitt meer dan over de recente XPS 13 en de bediening punt voelt lichter zo goed, dus fouten vaker voor mensen met grotere handen kan zijn. Anders dan de zachtere half-size omhoog / omlaag pijltjestoetsen, verschijnt feedback zelfs over elke toets.

De optionele achtergrondverlichting wordt geleverd in twee niveaus van helderheid in tegenstelling tot de single-level achtergrondverlichting op de nieuwste Spectre notebooks. De zwarte toetsen contrast beter tegen de witte letters hier in vergelijking met de zilveren sleutels op HP’s huidige consument lineup, maar vet en vingerafdrukken opbouw sneller als gevolg.

De kleine (~ 10,3 x 5,4 cm) touchpad is in wezen identiek aan de touchpad van de laatste generatie ProBook 450 G2. We ondervonden geen problemen met betrekking tot eenvoudige cursor controle en het glijden is even soepel en responsief rond de randen en hoeken van het oppervlak. Helaas, het gebied is zo klein dat multi-touch gesture controls enigszins onbetrouwbaar kunnen zijn. Er is geen TrackPoint voor zakelijke gebruikers die gewend mogelijk om de functie. Accu Dell KM742 .

De speciale muis toetsen zijn erg rustig met zijn relatief zachte feedback als het belangrijkste nadeel. Reizen is redelijk diep, maar het is nog steeds erg makkelijk om de sleutel te drukken zonder het invoeren van een klik te maken voor een “zacht” te klikken ervaring.
Het display is misschien wel het meest teleurstellende aspect van de ProBook 455 G3. De configuratie is beperkt tot 768p matte met geen andere resolutie opties. Het Chi Mei CMN15BE panel is ook te vinden op andere budget notebooks met inbegrip van de ProBook 650 G2 en de twee jaar oude Acer TravelMate P255-M . Er is een lichte korreligheid aan de algemene scherm en de helderheid van de achtergrondverlichting verdeling wordt minder, zelfs in vergelijking met andere 15,6-inch budget zakelijke notebooks. Veel van deze nadelen komt veel voor bij notebooks met goedkope 768p TN-panelen. HP’s krediet, het paneel is hier niet significant beter of slechter dan de concurrentie op het gebied van contrast en responstijden.

Merk op dat de maximale helderheid van het display zal dalen als op batterijen werkt, tenzij als de optie “Vari-Bright” is uitgeschakeld in de AMD Catalyst nut. Dit is vooral belangrijk voor de meer comfortabele outdoor bekijken of wanneer de netstroom is niet beschikbaar.
Kleurruimte is smal bij slechts 66 procent van de sRGB-standaard te zijn in lijn met de meeste andere budget panelen op goedkope notebooks. Zelfs subjectief, hoeft de kleuren op het scherm niet zo diep als op duurdere IPS panelen op moderne Ultrabooks en convertibles. Dit zou geen probleem voor algemene tekstverwerking of surfen op het werk.
Grijstinten en kleuren zijn uiterst onnauwkeurig out of the box zoals gebruikelijk is op goedkope 768p panelen. De kleurtemperatuur is overdreven koel, kleuren zijn ondiep, en de algehele Blue tint is een onaangename aanblik. Gelukkig, een kalibratie met een X-Rite spectrofotometer lost de meeste van deze kwesties voor sterk verbeterde kwaliteit van het scherm. Kleuren nog nauwkeuriger worden hoe hoger het verzadigingsniveau door de beperkte sRGB dekking.
Kijkhoeken zijn smal als gevolg van de onderliggende TN paneel. Dit is voordelig in dat zakelijke gebruikers niet willen de inhoud op het scherm met passerbys onbedoeld delen, maar kan ook een nadeel voor bij gebruik van de notebook voor multimedia doeleinden. De beperkte kijkhoeken en in het algemeen dim backlight beide bijdragen aan de armen outdoor zichtbaarheid van het scherm, zelfs wanneer u op de maximale helderheid van de display. Accu Dell F310J .
De ProBook 455-serie bestaat uit een verscheidenheid van AMD Carrizo opties. De lagere-end, mid-range en high-end configuraties zijn uitgerust met de A4-7210 , A8-7410 , en A10-8700P, respectievelijk. Onze test-eenheid is de hoogste-end SKU met de quad-core A10-8700P en de bijbehorende geïntegreerde Radeon GPU R6. Ondanks het feit dat de duurdere SKU, de A10-8700P is nog steeds een begroting die zijn bedoeld voor goedkope systemen.
Raw CPU-prestaties is een stap onder de generaties oude Core i5-4200U volgens Cinebench R15 in zowel single- en multi-threaded werklasten. De nieuwste Kaby Lake i5-7200U is ongeveer 60 procent sneller dan de A10-8700P zonder verhoging van de TDP envelop. Prestaties van de AMD APU is nog steeds ruim voor de goedkopere Celeron en Atom CPU’s als gevonden op zeer low-end configuraties.

Zie onze speciale pagina op de A10-8700P Carrizo voor meer technische details en de benchmark vergelijkingen.PCMark 8 rangschikt onze AMD ProBook in dezelfde marge als oudere Intel systemen sportieve ULV Haswell processors zoals de Lenovo IdeaPad Z40 . Meer moderne systemen met Broadwell of nieuwer processors en primaire SSD’s zullen handig overtreffen de HP.

Subjectief, de algehele prestaties van het systeem voelt traag bij het opstarten of het installeren van applicaties. Er zijn zeer opvallend vertragingen die anders niet aanwezig zou zijn op SSD-gebaseerde alternatieven.
Slechts een enkele opslag baai interne beschikbaar is. De meegeleverde 7200 RPM Toshiba harde schijf is relatief snel met sequentiële transfer rates van iets meer dan 103 MB / s volgens HD Tune. Toch is het competities uit de buurt van de prestaties voordelen van systemen met primaire SSD’s in zowel sequentiële en 4k read / write snelheden.
De Radeon R6 Carrizo GPU is niet krachtig, zelfs door geïntegreerde GPU-normen. Volgens 3DMark Cloud Gate and Fire Strike benchmarks, de AMD GPU valt goed achter de HD Graphics 520 zoals te vinden op vele Ultrabooks uitgerust met ULV Skylake processors. De prestaties van delta’s zijn kleiner tussen AMD en Intel GPU’s in de oudere 3DMark 11 benchmark echter.
Real-world gaming prestaties is ongeveer op gelijke voet met de HD Graphics 520 en de HD Graphics 620 . Dit is enigszins teleurstellend gezien het feit dat de A10-8700P is over het algemeen meer op macht belust dan Broadwell of Skylake ULV CPU zonder zelfs het verstrekken van een significante grafische prestaties voordelen. Intensieve 3D-titels zal nauwelijks draaien op de laagste grafische instellingen, zodat gebruikers zal worden beperkt tot oudere of minder veeleisende degenen zoals DOTA 2 of Starcraft II.
We benadrukken het notebook met onrealistisch hoge belasting te identificeren voor eventuele throttling of stabiliteitsproblemen. Wanneer Prime95 onder spanning, zal de CPU in staat zijn een stabiele kern kloksnelheid van 2,3 GHz handhaven tegen een basiskloksignaal van 1,8 GHz. Dit weerspiegelt onze eerste A10-8700P proef waarbij kloksnelheden max uit op 2,3 GHz wanneer alle vier de cores worden benadrukt. Evenzo wanneer FurMark onder spanning, zal de Radeon GPU kunnen een stabiele klok van 720 MHz te handhaven. Kerntemperatuur blijft relatief koel in de lage 60 C bereik, ongeacht de werklast. Accu Dell D951T .

Running zowel Prime95 en FurMark gelijktijdig zowel CPU en GPU prestaties wurgen, terwijl de temperatuur in de lage jaren ‘60 blijft. Interessant is dat de GPU werkt op een lagere kloksnelheid toen onder Unigine Valley spanning ten opzichte van FurMark stress, dat is het tegenovergestelde van de meeste systemen met Intel of Nvidia GPU’s.

Op batterijen werkt niet CPU of GPU macht te beperken. Een 3DMark 11 run op batterijen terug Physics and Graphics scores van 2285 en 1446 punten, respectievelijk, in vergelijking met 2310 en 1443 punten wanneer deze is aangesloten op het lichtnet.

Het systeem fan is altijd actief, ongeacht de werklast op het scherm. Gelukkig is het hoorbare bereik smal is zoals verwacht van een low-power budget office notebook. We waren in staat om een ​​geluid van de ventilator van iets meer dan 36 dB (A) op te nemen, wanneer onder extreme verwerking belastingen naar iets rustiger dan de HP 15z en ThinkPad E560 onder gelijkwaardige omstandigheden.
Oppervlaktetemperaturen zijn niet zo plat als we zouden willen wanneer het systeem stationair draait. Onderaan in het midden van het notebook, bijvoorbeeld, kan zo warm als 31 C zijn gewoon vanaf stationair toerental op het bureaublad. Oppervlakken kunnen zo warm als 44 C, wanneer onder extreme verwerking van belastingen, zowel op de voor- en achterzijde zijkanten van de notebook. De hot spot zit nog direct aan het midden van het toetsenbord oppervlak waar typiste kan vinden het nadelig zijn. De polssteunen blijven koel in de vergelijking en we werden niet gehinderd door de opwarming oppervlakken tijdens de normale dag-tot-dag belasting.
De geluidskwaliteit van de interne stereoluidsprekers is acceptabel voor een zakelijke notebook. Bass is zeer slecht zoals blijkt uit onze microfoonmetingen hieronder waar het geluid curve steil afvalt en met een hogere frequentie in vergelijking met de Dell XPS 13 of HP Spectre 13. Volume harder dan de Dell, maar algehele kwaliteit voelt balans vooral bij hogere volume-instellingen. Gelukkig is de sprekers introduceren geen statische of oppervlak nagalm. Accu Dell Inspiron 1501 .
De AMD ProBook is iets minder energiezuinig dan veel vergelijkbare grootte concurrenten. Stationair draaien op het bureaublad zal ongeveer 6 W tot 10 W afhankelijk van de helderheid van het scherm en de kracht Profile vergelijking met 5 W tot 8 W op de ThinkPad E560 eisen. Gaming belastingen zal ongeveer 37 W eisen dat met name hoger dan Intel ULV Skylake oplossingen zijn deels te wijten aan de hogere TDP limiet van de A10-8700P.

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...